Pro memoria - propozycja

Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Pro memoria - propozycja

Post autor: Piter »

Podczas ostatniego niedzielnego spotkania padła propozycja utworzenia działu poświęconego pamięci motocyklistów, którzy już nigdy z nami nie ruszą na wspólną przejażdżkę z oczywistych przyczyn. Padła również propozycja aby zamieszczone były tylko zdjęcia i kilka słów o samym motocykliście.

Moja sugestia dotyczy sprawy tego rodzaju aby nie było możliwości pisania postów w tym dziale a tylko moderatorzy mieli możliwość umieszczenia tam zdjęć i napisania kilku słów.

Informatyk ze mnie kiepski ale myślę że jest możliwość zrobienia czegoś takiego, a zabezpieczy to przed często niepotrzebnymi postami.

Ze swojej strony uważam, że taki dział jest jak najbardziej potrzebny ale nie będę się teraz rozwodził na ten temat.
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Jestem ZA !!
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
wally

Post autor: wally »

tez o tym myslalem, ale pare wspomnien na temat osoby od znajomych jakos ozywia - zle slowo, wizerunek zmarlej osoby. Mam zreszta nadzieje ze dzial ten nie bedzi esie rozrastal. Oczywiscie admin bo moderatora brak w momencie kiedy jakies glupie posty by sie pojawily powinien poinformowac autora i nast. je wykosic.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Ja tez jestem za
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

Pewnie Wally masz rację
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Patrząc z perspektywy Piter miał racje trzeba było od razu zrobić falt teraz to może tak trochę dziwnie wyglądać jak zablokujemy a jak widzę temat się rozkręca.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
wally

Post autor: wally »

nic tam sie zlego nie dzieje moim zdaniem, mozna napisac ewentualnie prosbe o zaprzestanie dyskusji w tym watku

* mysle ze w "pro memoria " nalezaloby umiescic post o "Tycim" z dzialu bezpieczenstwo, ale tam modem jest Marek a jego ostatnio niema na forum, wiec moze Zgrywus moglby ?
Jaro
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Masz rację Wally skoro opisywaliśmy wypadek Tyciego na naszej stronie trzeba było by ku pamięci skopiować jego zdjęcie z działu bezpieczeństwo i napisać kilka słów w Pro memoria. Jak Zgrywus nie znajdzie chwili chętnie to zrobię.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Tak to racja możecie tez wstawić coś o wypadku Tyciego " Ku pamięci [*] :( "
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

przeniosłem cały post do działu "pro... "
ODPOWIEDZ

Wróć do „...pamięci tych, którzy odeszli”