Pro memoria - propozycja
-
Piter
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha TDM 850
- Kontakt:
Pro memoria - propozycja
Podczas ostatniego niedzielnego spotkania padła propozycja utworzenia działu poświęconego pamięci motocyklistów, którzy już nigdy z nami nie ruszą na wspólną przejażdżkę z oczywistych przyczyn. Padła również propozycja aby zamieszczone były tylko zdjęcia i kilka słów o samym motocykliście.
Moja sugestia dotyczy sprawy tego rodzaju aby nie było możliwości pisania postów w tym dziale a tylko moderatorzy mieli możliwość umieszczenia tam zdjęć i napisania kilku słów.
Informatyk ze mnie kiepski ale myślę że jest możliwość zrobienia czegoś takiego, a zabezpieczy to przed często niepotrzebnymi postami.
Ze swojej strony uważam, że taki dział jest jak najbardziej potrzebny ale nie będę się teraz rozwodził na ten temat.
Moja sugestia dotyczy sprawy tego rodzaju aby nie było możliwości pisania postów w tym dziale a tylko moderatorzy mieli możliwość umieszczenia tam zdjęć i napisania kilku słów.
Informatyk ze mnie kiepski ale myślę że jest możliwość zrobienia czegoś takiego, a zabezpieczy to przed często niepotrzebnymi postami.
Ze swojej strony uważam, że taki dział jest jak najbardziej potrzebny ale nie będę się teraz rozwodził na ten temat.
-
wally
tez o tym myslalem, ale pare wspomnien na temat osoby od znajomych jakos ozywia - zle slowo, wizerunek zmarlej osoby. Mam zreszta nadzieje ze dzial ten nie bedzi esie rozrastal. Oczywiscie admin bo moderatora brak w momencie kiedy jakies glupie posty by sie pojawily powinien poinformowac autora i nast. je wykosic.
-
wally
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Masz rację Wally skoro opisywaliśmy wypadek Tyciego na naszej stronie trzeba było by ku pamięci skopiować jego zdjęcie z działu bezpieczeństwo i napisać kilka słów w Pro memoria. Jak Zgrywus nie znajdzie chwili chętnie to zrobię.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.