Cześć, jestem studentką psychologii. Potrzebuje waszej pomocy. Proszę o odpowiedź na dwa pytania:
Czy w razie problemów w rodzinie udalibyście się do psychologa?
Czy korzystaliście już z jego usług?
Ankieta z psychologii
Re: Ankieta z psychologii
Cześć, my załatwiamy takie sprawy trochę inaczej niż "normalni" ludzie - siadamy z kumplami w garażu, bierzemy flaszkę i przeprowadzamy sesję która często kończy sie jak u Freunda na kozetce (lub pod nią) na drugi dzień ból głowy przesłania ból egzystencji, trzeciego dnia siadamy na motocykl i patrzymy na problem z dystansem. Jeśli problem występuje nadal należy wsiąść na motocykl i jechać tak długo aż dupa zaboli. Jeśli problem nadal występuje po powrocie należy ponownie usiąść w garażu i tad długo dłubać przy motocylku aż problem przestanie nas przerastać. Jeśli i to nie pomoże dzwonimy do Wiatra w Polu.
Niestety NFZ nie zwraca nam kosztów leczenie ale te nie są zbyt wysokie.
Niestety NFZ nie zwraca nam kosztów leczenie ale te nie są zbyt wysokie.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
A tak na poważnie to przygotuj odpowiednią ANONIMOWĄ ankietę, najlepiej na serwisie zewnętrznym, podaj linka to pomożemy.
Przykład jak to się robi:
https://docs.google.com/forms/d/1bZwCS_ ... Y/viewform" onclick="window.open(this.href);return false;
Przykład jak to się robi:
https://docs.google.com/forms/d/1bZwCS_ ... Y/viewform" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Jestem świeżo po takim przeżyciu, nie szukałem nikogo, to Oni znaleźli mnie.
Gdybyś chciała robić notatki to zapraszamy. Stypa po Ryśku w sobotę u Zgrywusa, Tomaszów Lubelski.
Gdybyś chciała robić notatki to zapraszamy. Stypa po Ryśku w sobotę u Zgrywusa, Tomaszów Lubelski.
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Jak ktoś jest prawdziwym motocyklistą to najlepszą terapią jest jazda motocyklem i to nie żart jak przez chwilę go nie miałem to w stresowych sytuacjach brukowało mi go mocno. Są dwie terapie
jazda wolna bardzo odprężająca, wygaszająca
i jazda szybka ze względu na bezpieczeństwo innych stosuję ją w terenie pola lasy, pozwala wyrzucić z siebie całe zło
A wieczorem symbolicznych parę piwek i świat jest piękny

Transalp 600
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Wydaje Ci się, że motocyklista = jazda. Porównanie jak najbardziej trafne, ale nie do końca. Ja widzę to trochę inaczej. Czy człowiek, który w skutek choroby lub wypadku rozstaje się z maszyną i jazdą, nie ma prawa mówić o sobie " ja motocyklista". Wydaje mi się, że ma. Jeżdżąc przed tym zajściem, poznał i pokochał to uczucie. Bycie wolnym, innym pozostawiło w nim wspomnienie tamtych chwil. Myślę że bycie motocyklistą jest bardzo obszernym określeniem. Ale to tylko takie moje przemyślenia, Ty oczywiście masz prawo do własnego zdania.
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
A czy ja tak napisałem nie wiem skąd te domysły, piszesz o sytuacji wyjątkowej to jest oczywiste. Znam ludzi co z braku środków całe życie zbierają części aby zbudować motocykl marzeń siedzą ciągle w garażu, więc sam widzisz że to pojęcie motocyklista jest bardzo, bardzo szerokie i trafne w wielu przypadkach.
Transalp 600