kosz
-
wally
kosz
padl pomysl w watku ktory usunalem na prosbe autora o powstaniu dzialu kosz, moderatorzy wrzucaliby tam tematy przeterminowane, martwe czy bezsensowne
czyszczenie po 14 dniach. Pomyslodawca byl piotrekk
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 kwietnia 2007, 18:26 przez wally, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piotrekk
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: TDM 850 3VD
- Kontakt:
Może coś sie uda
A i mam malutkie pytanko chyba do Admina byłem członkiem grupy K.B.M miałem dodatkowe 3 działy na forum tzn. dostęp do nich dostałem te wszystki maile że akceptowano itp i nagle znikło jakieś czary mary 
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 kwietnia 2007, 18:59 przez Piotrekk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wally
-
Marek
Ja także jestem za pozostawieniem starych postów, jeżeli trzymają się topiców. Liczby napisanych postów i liczba tematów świadczą o wartości forum w taki sam sposób, jak liczba forumowiczów (jasne, ilość contra jakość, ale o jakość dbają modzi). To taki forumowy "dorobek"
Kosz jest w szczególności dla tematów, które są obraźliwe, powtórzone, są efektem pomyłki, nieporozumienia, naruszają prawo, dobre obyczaje itd.
Myślę też, że tematy przenoszone do kosza mogłyby być automatycznie zamykane - po to, żeby w przyszłości nie było wątpliwości na jakim etapie dyskusji temat wyrzucono.
Kosz jest w szczególności dla tematów, które są obraźliwe, powtórzone, są efektem pomyłki, nieporozumienia, naruszają prawo, dobre obyczaje itd.
Myślę też, że tematy przenoszone do kosza mogłyby być automatycznie zamykane - po to, żeby w przyszłości nie było wątpliwości na jakim etapie dyskusji temat wyrzucono.
-
wally
-
Marek
-
wally