ludzie sie o was pytają--sami oceńcie

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

ludzie sie o was pytają--sami oceńcie

Post autor: Bączek »

Bąk i jego Bączywóz
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

motocykliści do wynajęcia... ja wiedziałam że tak będzie...
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Kurcze i co to teraz będzie 8) :lol:
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
wally

Post autor: wally »

chyba wiem ktoto zorro1, no coz :) po 300 zl od czopera i 350 od scigacza plus 700 dla speedarka ( palenie gumy pod domem weselnym) i za rok jedziemy na fajna wycieczke po europie ;)

* enduro - bezcenne ;)
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 10 września 2007, 20:58 przez wally, łącznie zmieniany 1 raz.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

No to ładnie. Hm i bądz tu człowieku uprzejmy. Już słyszę to gadanie - że to nie motocyklisty wesele itd itp.

A mówcie se co chcecie mi to sprawiło przyjemność - no i to słowo - do wynajęcia - jakby kur...... któreś z nas choć złotówkę wziął
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

a ile od endurasa :?:
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Zamieściłem sprostowanie ws. asysty weselnej na forum Roztocze.net następującej treści:
Do Zorro1: Motocyklowa asysta nowożeńców, o której piszesz została zorganizowana z mojej inicjatywy przez motocyklistów skupionych wokół Kresowego Forum Motocyklowego. Asysta taka jest organizowana tylko, jeżeli ślub bierze motocyklista/motocyklistka/, w wyjątkowych sytuacjach osoba zaprzyjaźniona/sympatyk spoza kręgu motocyklistów. Za asystę nikt nie wziął/nie bierze żadnych pieniędzy.
W ramach sprostowania informuję, że motocyklistów Z KFM nie można sobie "wynająć" za pieniądze.
Jak widzę/czytam co napisałeś, znalazłeś posiadaczy motocykli, którzy pojadą ....
Zaznaczam jednak wyraźnie, dla nie znających środowiska, różnicę pojęć:
- nie każdy posiadacz motocykla jest motocyklistą,
- nie każdy motocyklista może zostać przyjęty do klubu motocyklowego,
- nie każdy klub motocyklowy może zostać przyjęty do .... itd.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

swoją drogą to kiedyś słyszałem sprzedajnych bikerach do wynajęcia ze STOLnICY. Nie wiem jakie mają stawki.
wally

wydaje mi sie ze post na roztocze,net to podpucha "prawdziwych motocyklistow" na "festyniarzy" - olac sikiem prostym :)

pozdrawiam i jednyh i drugich ;)
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

Wally dobrze gada......ja też bym radził nie przejmować się tym wszystkim co dzieje się na nie swoich polach.......bo można się zacząć przejmować.....a to już nie jest dobre
Wally polej sobie ;), jak i ja właśnie czynię ;)
wally

a tak z drugiej strony, jezeli pieniadze przeznaczylibysmy na szczytny cel, np alkohol ;) lub pomoc potrzebujacym to moge sie przejechac na jakies wesele, na wyzej opisanym bylo naprawde fajnie :)
Basia

Post autor: Basia »

Jestem z po za waszego środowiska i nie moja to sprawa, ale wydaje mi się Wielki Bracie, że nie potrzebnie zrobiłeś ten wpis na RonL.

Nikt niewtajemniczony na pewno nie kojarzył tego z KBM, a teraz już każdy skojarzy.

Ja bym olała to i ominęła szerokim łukiem, bo wdawanie się w takie dyskusje jest bez sensu.
:roll:
Ostatnio zmieniony wtorek, 11 września 2007, 12:12 przez Basia, łącznie zmieniany 1 raz.
Marek

Post autor: Marek »

Wojtek, sugerujesz, że to ktoś z wawy? Może ja?
Gratuluję przenikliwości... :?
Basia

Post autor: Basia »

Marek,
może to jest dobry pomysł na dodatkowy biznes. :D :wink:
Ciekawe ile na tym można wyciagnąć?
W końcu utrzymanie w stolycy kosztuje. :wink:
Marek

Post autor: Marek »

No tak, teraz już wszyscy wiedzą z czego kupiłem mieszkanie. :D Basiu, jak kupisz skuter to połączymy siły i wypełnimy niszę... :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”