ludzie sie o was pytają--sami oceńcie
-
Bączek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: WSK, Simson shwalbe
ludzie sie o was pytają--sami oceńcie
Bąk i jego Bączywóz
-
wally
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Zamieściłem sprostowanie ws. asysty weselnej na forum Roztocze.net następującej treści:
Do Zorro1: Motocyklowa asysta nowożeńców, o której piszesz została zorganizowana z mojej inicjatywy przez motocyklistów skupionych wokół Kresowego Forum Motocyklowego. Asysta taka jest organizowana tylko, jeżeli ślub bierze motocyklista/motocyklistka/, w wyjątkowych sytuacjach osoba zaprzyjaźniona/sympatyk spoza kręgu motocyklistów. Za asystę nikt nie wziął/nie bierze żadnych pieniędzy.
W ramach sprostowania informuję, że motocyklistów Z KFM nie można sobie "wynająć" za pieniądze.
Jak widzę/czytam co napisałeś, znalazłeś posiadaczy motocykli, którzy pojadą ....
Zaznaczam jednak wyraźnie, dla nie znających środowiska, różnicę pojęć:
- nie każdy posiadacz motocykla jest motocyklistą,
- nie każdy motocyklista może zostać przyjęty do klubu motocyklowego,
- nie każdy klub motocyklowy może zostać przyjęty do .... itd.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.
Do Zorro1: Motocyklowa asysta nowożeńców, o której piszesz została zorganizowana z mojej inicjatywy przez motocyklistów skupionych wokół Kresowego Forum Motocyklowego. Asysta taka jest organizowana tylko, jeżeli ślub bierze motocyklista/motocyklistka/, w wyjątkowych sytuacjach osoba zaprzyjaźniona/sympatyk spoza kręgu motocyklistów. Za asystę nikt nie wziął/nie bierze żadnych pieniędzy.
W ramach sprostowania informuję, że motocyklistów Z KFM nie można sobie "wynająć" za pieniądze.
Jak widzę/czytam co napisałeś, znalazłeś posiadaczy motocykli, którzy pojadą ....
Zaznaczam jednak wyraźnie, dla nie znających środowiska, różnicę pojęć:
- nie każdy posiadacz motocykla jest motocyklistą,
- nie każdy motocyklista może zostać przyjęty do klubu motocyklowego,
- nie każdy klub motocyklowy może zostać przyjęty do .... itd.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.
-
wujek_samo_zlo
-
wally
-
wujek_samo_zlo
-
wally
-
Basia
Jestem z po za waszego środowiska i nie moja to sprawa, ale wydaje mi się Wielki Bracie, że nie potrzebnie zrobiłeś ten wpis na RonL.
Nikt niewtajemniczony na pewno nie kojarzył tego z KBM, a teraz już każdy skojarzy.
Ja bym olała to i ominęła szerokim łukiem, bo wdawanie się w takie dyskusje jest bez sensu.

Nikt niewtajemniczony na pewno nie kojarzył tego z KBM, a teraz już każdy skojarzy.
Ja bym olała to i ominęła szerokim łukiem, bo wdawanie się w takie dyskusje jest bez sensu.
Ostatnio zmieniony wtorek, 11 września 2007, 12:12 przez Basia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Basia
-
Marek