Oddaj głos na schronisko w Zamościu :)

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Awatar użytkownika
buba
Zwykły forumowicz
Motocykl: sprzedany

Oddaj głos na schronisko w Zamościu :)

Post autor: buba »

Oddaj głos na schronisko w Zamościu :D
http://www.tesco.pl/schroniska/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
robiąc byle co, stajesz się byle kim
michal_dh
Zwykły forumowicz

Re: Oddaj głos na schronisko w Zamościu :)

Post autor: michal_dh »

Dokladnie chcialem wlasnie taki sam temat zalozyc. Pomozmy naszemu schronisku, jest bardzo wyrozumiale przynajmniej dla naszej offroadowej ekipy. Nasz tor graniczy z plotem schroniska, nigdy nikt nie narzeka na halas czy cos innego. Zawsze sobie pomagamy. wiec warto pomoc. Bylem tam pare razy i wiem ze na pewno ta pomoc by sie przydala.. Wiec koledzy KLIKAMY I GLOSUJEMY :)
wally
Zwykły forumowicz

Post autor: wally »

Niechce wywolywac burzy w szklance wody ale schronisko nasze powodem do dumy nie jest. Jest fatalnie zarzadzane i na ten fakt nikt nie moze znalezc lekarstwa. Interweniowala w tej sprawie, fundacja Emir, Animalsi i poslanka Mucha i nie zmienilo sie nic. Nie bede opisywal osobistych przygod bo niechce sie denerowac - tam ktos powinien dostac solidnego kopa w d..

Zachecam glosujcie na schronisko ale namawiajcie znajomych zeby psy stamtad jak najszybciej zabierac

to tylko jeden z wielu filmikow na temat naszej placowki
http://bettel.wrzuta.pl/film/avmkQ683R2 ... w_zamosciu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otoz.pl/110.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Kox
Zwykły forumowicz
Motocykl: Był Suzuki Bandit 600, jest Honda TRX 450r

Post autor: Kox »

Aż serce ściska po tym filmie...
Ja nie wiem dlaczego nikt kompetentny się w końcu tym nie zajmie
bogusia@

Post autor: bogusia@ »

Niestety,to prawda co pisze Wally. Byłam w tym schronisku tylko raz ,a co zobaczyłam ...
tego widoku wystarczy mi do końca życia.
Filmiki są jak najbardziej prawdziwe-niestety..
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Karma od sieci Tesco trafi do zamojskiego schroniska
Karma od sieci Tesco trafi do zamojskiego schroniska, fot. Szymon Łyciuk (archiwum)Placówka znalazła się wśród 5 schronisk, które dostana karmę dla swych podopiecznych. O zajęciu 4 miejsca mówi kierownik zamojskiego schroniska, Piotr Łachno:
– Znaleźliśmy się w czołówce schronisk w Polsce. Mam tu na myśli ponad 180 schronisk, które ...

... brały udział w tym konkursie. Wielki sukces z tego względu, że wiele osób dowiedziało się, że istnieje takie coś jak zamojskie schronisko. Zgłaszały się do nas o osoby, które pierwszy raz słyszały o schronisku w Zamościu.

Wygrana w konkursie to także materialne korzyści. – Wiem, że w ubiegłym roku nagrody przewidziane dla 5 pierwszych schronisk, to była kwota około 10 tys zł. Wszystkie schroniska były równo traktowane więc do budżetu tych placówek trafiło po około 2 tys zł. Czekamy w tej chwili na oficjalne rozstrzygnięcie konkursu. Jesteśmy na 4 miejscu. Myślę, że po weryfikacji nie spadniemy poza pierwszą 5 i wtedy będziemy mogli mówić co dostaniemy – tłumaczy kierownik Łachno.

Przypomnijmy, o wynikach konkursu decydowały głosy Internautów. W ogólnopolskiej akcji brały udział schroniska rekomendowane przez Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”