Niedzielny wypad 18. 04. 2010

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
joguś
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200

Post autor: joguś »

czarna pisze:
koziol pisze:Kresowe Forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać :D Czarna nie wiedziałem że w Krasnymstawie są motocyklistki :D
a są są motocyklistki i u nas kozioł :D
...no i ja tego nie widziałem ,napisz Czarna na Pw czym śmigasz :wink:

...Wielki łącze się z tobą w bólu bo i moje maleństwo na małym tuningu i również póki co jestem uziemiony :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
Piotrekk
Zwykły forumowicz
Motocykl: TDM 850 3VD
Kontakt:

Post autor: Piotrekk »

Mijałem dzisiaj na ulicy Szczebrzeskiej około 20 motocykli lecących ze strony Biłgoraja czy to może Wy ? :) Miałem się zatrzymać ale i tak niestety nie miałem okazji nikogo z Was poznać osobiście więc się speszyłem :D

Na 11 niestety zaspałem (wstyd), nie śmiem pytać ale czy może w tą sobotę/niedzielę planujecie coś podobnego ? :)
LeszekR
Zwykły forumowicz

Post autor: LeszekR »

Uczestnikom wyjazdu, i nie tylko chcę polecić lekturę stron RAJDU KATYŃSKIEGO o zasadach jazdy w kolumnie.
Wczoraj nie wyglądało to ciekawie.
A ma to wielkie znaczenie odnośnie bezpieczeństwa .
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

mam propozycję aby inicjatorzy kolejnych wspólnych wyjazdów w większej grupie i nie tylko przypominali lub udzielali krótkiego instruktażu odnośnie jazdy w kolumnie i zasad bezpieczeństwa ( mimo, że takie informacje znajdują się na forum http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... php?t=2683 ) każdy z nas odczuwa głód jazdy i po kilku miesiącach bezczynności można zapomnieć o tym co ważne
wojtek
Zwykły forumowicz

Re: Niedzielny wypad 18. 04. 2010

Post autor: wojtek »

Leszek ma rację. Miałem przyjemność zamykać cały peleton i wyglądało to delikatnie mówiąc średnio.
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

Post autor: ojciec dyrektor »

też mam bardzo duży niesmak z początków trasy - tak do Wielączy, kiedy Wojtek uspokoił sytuację
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Problem się zrodził z tego, że duża większość osób zebranych pod parkiem nigdy z nami nie jeździła a może i nigdy w większej grupie nie jeździła czyli tak zwana zakładka, szachownica jest nie znana a także zasady obowiązujące w szyku. No cóż z każdej sytuacji trzeba wyciągać wnioski i robić wszystko by pewne zachowania w szyku więcej nie miały miejsca. Wkrótce nasz Wielki brat a także duchowy mentor skręci do kupy swój autobus i dołączy do nas wtedy jak w wojsku wszystko zadziała. :) Trzeba także poprawić prowadzenie i zamykanie, grupy nie może być tak, że wyjeżdżamy na 30 maszyn a do celu dojeżdża 15 bo reszta się gdzieś pogubiła.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
zitoslaw

Post autor: zitoslaw »

heheh zgadzam sie reszta sie pogubiła w tym ja kolega z Virago i kozią i ognisko nam umkneło :D
Piotrekk
Zwykły forumowicz
Motocykl: TDM 850 3VD
Kontakt:

Post autor: Piotrekk »

Planujecie może Panowie/Panie coś w ten weekendzik ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”