gdzie zrobić tatuaż ?
-
Agusia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
- Kontakt:
gdzie zrobić tatuaż ?
od jakiegoś czasu (mierzonego w latach) myślę nad zrobieniem sobie tatuażu i chyba wreszcie sie zdecydowałam, tylko pozostaje wybranie dobrego salonu, polecicie mi jakiś? Najlepiej z przystojnym tatuażystą 
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
- Stirlitz
- Zwykły forumowicz
też tak myślę..nie ma co na hopla podejmować decyzji, bo tatuaż będziesz miała na całe życie
jak się nad tym zastanowisz jeszcze rok to i tak będzie to jakieś 60 razy krócej niż późniejsze oglądanie tego na swoim ciele
dzisiejszy pomysł na tatuaż może Ci się bardzo podobać ale przemyśl czy będzie on się Tobie podobał za 50 lat (Tobie, Twojemu mężowi, dzieciom, wnukom...czy Twój ksiądz to zaakceptuje
)
jak się nad tym zastanowisz jeszcze rok to i tak będzie to jakieś 60 razy krócej niż późniejsze oglądanie tego na swoim ciele
dzisiejszy pomysł na tatuaż może Ci się bardzo podobać ale przemyśl czy będzie on się Tobie podobał za 50 lat (Tobie, Twojemu mężowi, dzieciom, wnukom...czy Twój ksiądz to zaakceptuje
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
-
wild
-
ZEN
-
Piter
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha TDM 850
- Kontakt:
Według mnie tatuaż to fajna sprawa............ ale nie nie na moim ciele
nie interesuje mnie kolejna widoczna (lub nie) skaza, mam ich już wystarczająco sporo. Poza tym to zastanawiam się czy dziara też zaczyna z wiekiem zwisać tak samo jak skóra, której w końcu robi się za dużo jak człowiek przekracza 50-tkę

nie interesuje mnie kolejna widoczna (lub nie) skaza, mam ich już wystarczająco sporo. Poza tym to zastanawiam się czy dziara też zaczyna z wiekiem zwisać tak samo jak skóra, której w końcu robi się za dużo jak człowiek przekracza 50-tkę
-
Marek
A ja kiedyś myślałem o tatuażu - jakims małym, w niezbyt widocznym miejscu. Ale dziarki - jako ozdoby przecież - moim zdaniem lepiej wyglądają na kobiecych ciałach. 
No właśnie - ozdoby. Dlaczego "skazy", Piter?
Myślę, że starszym osobom tatuaż sam w sobie nie ujmuje niczego. Zależy jaki i w jakim miejscu.
Czyli tak samo, jak u młodych. Jeżeli w kimś "mniej sprężysta" skóra nie budzi odrazy, to dlaczego tauaż na niej miałby?
No właśnie - ozdoby. Dlaczego "skazy", Piter?
Myślę, że starszym osobom tatuaż sam w sobie nie ujmuje niczego. Zależy jaki i w jakim miejscu.
-
wally
-
wilma