Autodrom Biłgoraj - kto był?
-
Marek
Autodrom Biłgoraj - kto był?
Niedawno zostałem zapytany o tor w Biłgoraju. Wiem tyle, że to plan kartingowy, na którym też można pojeździć motocyklem, że ze względu na wymiary, krótkie proste i kanciaste zakręty lepiej sprawdzają się tam moto lżejsze, o mniejszych pojemnościach i ciągnące od dołu.
Pewnie nasi ściganci wiedzą więcej.
Pewnie nasi ściganci wiedzą więcej.
-
Bondi
-
Marek
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
ha byłem na tym torze w tamtym sezonie i faktycznie niezła szkoła jazdy i oswojenia się z własną maszyną, że nie wspomnę o tym co człowiek odkrywa nowego w zachowaniach własnego moto. kURDE TO on tak potrafi
... Nawierzchnia super, w miarę oczyszczony tor, oponki mozna zamknac, predkości nie sa kosmiczne jakie się osiaga ze wzgledu na ciasne zakrety ale FUN gwarantowany. Musimy sie zwołać i wybrac w tamte strony, zaznaczam ze jazda 45 min jest wystarczajaca na tym torze
... Nawierzchnia super, w miarę oczyszczony tor, oponki mozna zamknac, predkości nie sa kosmiczne jakie się osiaga ze wzgledu na ciasne zakrety ale FUN gwarantowany. Musimy sie zwołać i wybrac w tamte strony, zaznaczam ze jazda 45 min jest wystarczajaca na tym torze
-
Marek
No to pamiątka na pokolenia - jak kolia babcispeedarek pisze:mam 2 w garzau a jesen to ten na którym sie scigalem![]()
W większych miastach na kartach można zarobić. Ale w Biłgoraju... Może sukcesy Kubicy zbudują modę na sporty motorowe i gdzieniegdzie pojawią się fajne, bezpieczne tory, z których i motocykliści mogliby korzystać (z zastrzeżeniem, że tory kartingowe nadają się wyłącznie dla kartów.