Robert - napisz jaki masz dokładnie typ TR1 czy TR1 sport.
Ja się zainteresowałem tymi kaskami i rozpiętość cen w internecie jest bardzo duża. Od 919 w motoakcesoria (utargowałem na 800) przez 617 w e-kaski (z dostawą i kominiarką gratis) do 595.
W e-kaski (tylko) jest różnica w cenie sport (617) i nie sport (750) - opis i zdjęcie jest identico.
Co jest grane? jakie są różnicę.... ta cena 600 - jest dobra.
A i czy masz w swoim trzymanie do szczęki (chcą za to 40 zł). Z tym trzymaczem szczęka kasku mocowana jest do tylnej części kasku.
Jak ktoś coś by wiedział to napiszcie.
I pytanie czy to coś pasuje do draga ? .....
sport to chyba tylko malowanie inne (ja przemalowywałem)
nie mam trzymacza
I pytanie czy to coś pasuje do draga ? .....
A ty na lampe chcesz go zakładać - to nie pasuje.
Kask do łba ma pasować a nie do motocykla.
Do draga to tylko ten http://www.allegro.pl/item186407237_sch ... niej_.html
jak nie odkleisz metki to nikt nie zarzuci że nie pasuje. A przy twojej przelotowej to jakbyś miał wiadro na głowie to i tak nikt nie zdąży zauważyć.
Ale sugeruję żebyś kupując mierzył bo ja z airohem miałem problem bo na początku uszy mi się nie mieściły, więc musiałem je usunąć
No to jak moder nakazuje - ponawiam pytanie na teraz kupować kask otwarty czy zamknięty (na ten moment lepszy zamknięty) ale jak to ktoś mówił kasku nie kupuje się codziennie. Więc se myśle że może kupić otwarty jak na chopera i się przemęczyć ten sezon.
Pp.
Jakiej marki szukać
Lazer
Nolan
i (hihi wiem tornado nie brać bo mam hihi)
jaki jeszcze - bardziej chodzi mi o używki
Hm a może ma ktoś taki hełmofon w rozsądnej cenie i chciałby sprzedac.
dopiska:
Dla czytających - mam teraz Hondę CD450s a planuje zakup Honde Shadow i to niedługo (mam nadzieję)
Podejrzewam że i ja tak zrobię - teraz kupię integrala - a jak kupie 2 moto to se kupię otwartego będę miał 2 żonka już przeszła (milczenie owiec) i teraz ją korci coby spróbować za plecaka robić.
No i kupiłem go - Ale pytanie - ten jest dopasowany do mojej czachy - niby wszystko Ok ale poduszki na policzkach chyba za mocno dociskają - hm może się jeszcze ułożą - bo uszka i reszta czachy ok - proszę o szybką opinie bo póki nowy może się uda wymienić na rozmiar większy (a może to tak mam być no nie wiem ) to mój pierwszy raz hihih tej słynnej zielonej czapki nie liczę bo i tak latała na mojej głowie jak Żyd po pustym sklepie.