organ ;-)

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
domin

organ ;-)

Post autor: domin »

zappek

Post autor: zappek »

hehe, organek co prawda nie ujeżdzałęm, ale może kawałek fleta i pare cymbałów może by dało rade znaleść.
poza tam uważam że gna na organach nie jest szkodliwa dla zdrowia i skąd założenie że każdy motocyklista gra na organach; ja używam czasem gitary, inni harmonijek...
nic z tego nie rozumiem
wyszczała-------->
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

wkurza mnie to :x
wypadków samochodowych jest o wiele więcej i kompletni idioci bez wyobraźni kierują autami, a nikt o tym w ten sposób nie mówi i nie pisze :!:
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

Takie piepszenie o chopinie co sie nada z goscia który cisnie 250 km/h i puknie w drzewko ??? . chyba nawet hamburger z niego nie wyjdzie a co mówic o organach . Nie podoba mi sie taki opis ale im chodzi abysmy wolniej smigali ..... nie dobre to .....
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
wally

Post autor: wally »

zeby wolniej to dobre nawet to, tylko ludzie patrza na mnie jak na mielonke, a dzieciaki na ulicy ostatnio nawet za mna krzyczaly "tylko nie motor!!" - to jest niedibre to :)
Awatar użytkownika
Stirlitz
Zwykły forumowicz

Post autor: Stirlitz »

jak mi ktoś mówi, że jestem dawcą zawsze mu odpowiadam, że chciałbym aby miał organy po mnie.

Będzie miał wtedy jeszcze kilka dni życia w niezłych cierpieniach i czasu akurat tyle aby sobie przemyśleć kilka spraw i ... paść. :evil:

grrr...
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Speedarek
Zwykły forumowicz

no nie dobre to nie dobre .....
Speedarek
Zwykły forumowicz

Panowie i Panie kilu cwaniaków wyrobilo opinie o motocyklistach ale to nie musimy byc tak jak oni i jezdzic swoim torem jazdy .... nie kazdemu psu Burek na imie ... :lol:
MC

Post autor: MC »

Ludzie niech mówią co chcą każdy ma swój rozum i uzywa go tak jak mu się podoba ja równiez mam taką zgode w portfelu bo w sumie nigdy nie wiadomo czy to motorze czy nawet w innej sytuacji mozna zginąć a tak może akurat kiedyś coś sie komuś przyda ...
Jacek
Zwykły forumowicz

Post autor: Jacek »

A dla mnie co napisał FAKT jest szokiem.Jak można takie coś opiysywać, wiadomo media.Ale nie każdy jeździ tak samo kurcze MOIM ZDANIEM HAMSTWO:/:/:/ jakiego mało szkoda że nieznam tego redaktora osobiście z miłą checia bym z nim pogadał.O kurcze ale mnie ruszyło :/:/:/ i jeszcze takie zdjęcia rączki zacierają bo czekają to trzeb te rączki pokierować trszoke wyżej i puknąc sobie w głowe.JAK MOŻNA TAKIE COŚ PISAĆ!!!!!
To świadczy o głupocie o niczym innym :/ KURCZE :/!!!!!!!!!!!!!
4 takty this is OK :):)
zappek

Post autor: zappek »

hehe panie i panowie co tu gadać, kto czyta takie bzdury przecież to FAKT -mięso dla mas.......to nie gazeta tylko szmatławiec.
szkoda słów
Bondi

Post autor: Bondi »

A ja powiem tak oni sami robia z nas dawców zobaczcie

http://www.tvn24.pl/12690,1511578,wiadomosc.html
wally

Post autor: wally »

ale nie jestesmy tez tacy swieci panowie :)
jrball

Post autor: jrball »

ja napewno nie... ale zarowno na moto jak i gdy jade w puszce. niestety zawsze brak czasu popedza.
no ale w waszym sasiedztwie wally to macie dobrą opieke, posrednikow ojca dyrektora.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”