Prośba o oględziny

Nasze maszyny. Tyle z nich radości i tyle problemów...
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Prośba o oględziny

Post autor: hans »

Chciałbym poprosić o rzut okiem na tą http://moto.allegro.pl/suzuki-gs-500e-i2299563908.html maszynkę. Kolega z Lublina chce coś kupić, a jechać 150 km w jedną stronę by zobaczyć trupa trochę słabo. Może ktoś z Tomaszowa lub okolic (np z Bełżca) rzuciłby okiem w wolnej chwili czy warto się tym sprzętem interesować.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Re: Prośba o oględziny

Post autor: DOK »

Nie jestem do końca pewny ale widziałem go chyba u Cykusia w garage może on cos wie na ten temat
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz
Motocykl: Simson S51/ Kawasaki GPZ500

Post autor: Mateusz »

Podczepie się do teamtu, żeby nie zaśmiecać forum :)
Wie ktoś może coś o tym motocyklu http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs500e- ... 389e;r:8;s" onclick="window.open(this.href);return false;: ? można ktoś zna właściciela ? Bo cena jest chyba dosyć niska patrząc dodatkowo na wymienione podzespoły i chyba nie jest to najgorszy pomysł na pierwszy duży motocykl, do którego zakupu przez zimę powoli się przymierzam :)
Awatar użytkownika
BIKER
Zwykły forumowicz
Motocykl: wsk125 ZZR600E

Post autor: BIKER »

Mateusz - (cena jest chyba dosyć niska )
niesadze wedlug mnie cena jest adekwatna do towaru -1rocznik i niewiadomo co moze wyskoczyc w kazdej chwili (awarje) mozna cenic jak kto chce ale jak sie chce sprzedac to niema co sie wyglupiac .

Ps.
Sam posiadam podobnej klasy moto GPZ500 i nie sadze ze sprzedam je za wiecej jak 3tys. czemu :?: a temu ze za 5-6 jest duzy wybor,,,ZZR,ZXR,GSXF,GSXR, YFZ CBR i inne kto co lubi , a nie kazdy mlody czlowiek mysil logicznie
i racjonalnie wybierajac na pierwsze moto 100/130KM i przez 1szy rok jazdy boi sie odkrecic wiecej jak8tys/obr./min

NO CHYBA ZE MISTRZ PROSTEJ :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz

Gdybym miał te 5-6 tys. to najprawdopodobniej wybrałbym CB500, ale niestety póki co nie stać mnie na nią, bo jeszcze się uczę, do tego w najbliższym czasie dojdą koszta prawa jazdy (kat. A i B). Także celuje właśnie w starsze rocznikowo motocykle, a przy okazji chcę skorzystać z tego, że sezon się kończy i teoretycznie ceny motocykli powinno nieco spaść.
Jeśli nici wyjdą jednak z moich poszukiwań to na wakacjach poszukam jakiejś pracy i za to co zarobię i odłożone oszczędności poszukam czegoś świeższego :)
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Post autor: hans »

Coś z linkiem nie tak (chyba że tylko u mnie) bo nie otwiera mi się ogłoszenie.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz

Chyba ogłoszenie już nieważne, bo u mnie też nie działa.
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz

A wie ktoś coś o tych dwóch motocyklach ? :)
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs-500- ... ce4e;r:8;s" onclick="window.open(this.href);return false;:
http://tablica.pl/oferta/kawasaki-gpz-5 ... ce4e;r:8;s" onclick="window.open(this.href);return false;:

I jakie macie zdanie na temat GPZ ? czy mieliście w ogóle styczność z tym motocyklem ?
Awatar użytkownika
BIKER
Zwykły forumowicz
Motocykl: wsk125 ZZR600E

Post autor: BIKER »

Mateo szkoda ze wczesniej nie pytales o GPZ wpadl bym do ZM i bys obczail jak to lata i wyglada mam takiego "gada" juz 2lata i lata ze chej .nie bardzo odstepuje (konkurencji 600) no chyba ze dluga prosta i lecimy pow.180km/h to prawie max, i szkoda pieca na takie krecenie.
wygoda za kier.5 nawet dlugie trasy250km
spalanie :lol: 4 do 120km/h 6000obr/min.=(5.8-6krecenie na max9/11tys.obr.)
1/do60km/h 2/do90km/h 3/do120 4/do140 5/do160 6/180-190moze200katalogowo 177 ja swoim lecialem185

awaryjnosc chmm... no niewiem co to takiego 10 000km bez awarji no chyba ze
szczotki na rozruszniku ,opony,linka predkosciomierza i zacinajacy sie kranik :mrgreen: na blacie ma 56.5tys.km czy duzo hmmm
Ogolnie super moto jako pierwsze 60KM robi swoje i mozna obyc sie z szybkoscia i technika pokonywania winkli (przeciwskret) jak juz sie to wszystko ogarnie to fakt jest taki ze
OGROMNIE BRAKUJE MOCY NA PROSTYCH I WYPRZEDZANIU ale to ciagle WILK W OWCZEJ SKORZE
co niezmienia faktu ,doskonaly na poczatek
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz

Jeszcze razi się ozwę w temacie :)
Mam prośbę, jeśli ktoś mógłby rzucić na któryś z motocykli okiem lub wie coś o motocyklu i właścicielu byłbym ogromnie wdzięczny za jakiekolwiek informacje :)
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs-500e ... 9e3c;r:8;s" onclick="window.open(this.href);return false;:
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs-500- ... 9e3c;r:8;s" onclick="window.open(this.href);return false;:
Awatar użytkownika
syrek1
Zwykły forumowicz

Post autor: syrek1 »

Nie lepiej obejrzeć , pewniejszy motocykl, kolegi bajkera :roll:
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz

No pewnie, że lepiej,obejrzeć, ale myślałem że ktoś zna właściciela i motocykl i coś na temat powie :)
A co do motocykle bikera, za pewne lepiej kupić jego maszynę przynajmniej pewne pochodzenie i widzę, że uczciwie stwierdza fakty :)
Ale nic nie pisał, że chce chcę się Kawasaki pozbyć, ale będę próbował się kontaktować :)
Ps. Ma ktoś może nr. telefonu do bikera ? Jeśli tak to będę wdzięczny za podanie na PW :)

Jest jeszcze jeden problemik, mianowicie nie wiem czy rodzicie się na takie Kawasaki zgodzą, bo jakby nie patrzeć bardziej to już wyglądem przypomina przecinaka niż turystyka, ale będę próbował :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle”