w ksiedze gosci na stronie KBM pojawil sie wpis o. Symforiana o tresci:
2012-09-30
Zakończenie sezonu motocyklowego
Wspólnota Klasztoru OO. Bernardynów chyli czoła i GORĄCO DZIĘKUJE wszystkim uczestnikom pielgrzymki motocyklowej na zakończenie sezonu motocyklowego. Zawsze zapraszamy WAS do naszych skromnych progów i mówimy do zobaczenia
ostatnie zakończenie sezonu motocyklowego...
- hans
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: xj600
Re: ostatnie zakończenie sezonu motocyklowego...
Co do filmików i zdjęć to w dziale "Foto relacje z wypraw motocyklowych"są zdjęcia z zakończenia, właśnie wrzucam fotki na serwer (kawałek twojego moto widać ;] ) a filmiki wrzucę jak dorwę szybsze łącze więc dziś lub jutro powinny być z wyjazdu z parkingu i z przelotu ulicą Lipską.Maroko3 pisze:Myślę że moją poznajecie, MZ ETZ 150 w pomarańczowo-czarnym malowaniu ... Widziałem że ktoś kręcił filmiki z parady. Można wiedziec gdzie mógłbym je obejrzec ?
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Paulo Coelho
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
MOD.Nie cytujemy całych postów na które bezpośrednio odpowiadamy.Zasady Netykiety.
Prawda jest taka śmigam sam , z filmiku fajne "to na przekładke jedziem " a co do wspominania to wspominam ! i zaraz przepale maleństwo i prawie będzie jak tam wtedy i z wami , prawie ...... do zobaczyska kiedyś sas .
Zapraszam w swoje strony !
Prawda jest taka śmigam sam , z filmiku fajne "to na przekładke jedziem " a co do wspominania to wspominam ! i zaraz przepale maleństwo i prawie będzie jak tam wtedy i z wami , prawie ...... do zobaczyska kiedyś sas .
Zapraszam w swoje strony !
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
Z powodu nieodbycia sie konca swiata w dniu dzisiejszym klasztor oo Bernardynow juz dzis zapraszaja na rozpoczecie sezonu do Radecznicy w dniu 28 kwietnia 2013. Bedzie dwudniowa impreza, beda egzorcyczmy
, bedzie ojciec Zenon,
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Jak będzie PADRE to jadę.
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
Ale koniec kiedyś tam jednak ma być.....(67
)
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;