ostatnie zakończenie sezonu motocyklowego...
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
Re: ostatnie zakończenie sezonu motocyklowego...
pisałem p.ie.r.d.a.c.z grzecznie napisane było 'ADMINI" !
Jarku skoro bastujesz to pokornie proszę o ciekawostki z okolicy ...
jadę ale ulga !
Jarku skoro bastujesz to pokornie proszę o ciekawostki z okolicy ...
jadę ale ulga !
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 1 października 2012, 01:19 przez sas, łącznie zmieniany 2 razy.
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
No to tak z mojej strony - może i na parkingu jak pisze Hans było 147 maszyn ale w pewnym momencie kolumna rozciągała się na ok 2,5 km - żeby przebić się z końca (trza było obstawiać krzyżówki) musiałem ze trzy przystanki robić, generalnie wara mi spadła.
Ale co sie dziwić jak do samej Radecznicy b. dużo motcykli zajechało ( noc jajefajnie ciepła) no generalnie żeby nie wypadek Falka przed samiutkim startem powiedziałbym bym że impreza w 100 % udana i bezpieczna.
Ale co sie dziwić jak do samej Radecznicy b. dużo motcykli zajechało ( noc jajefajnie ciepła) no generalnie żeby nie wypadek Falka przed samiutkim startem powiedziałbym bym że impreza w 100 % udana i bezpieczna.
- manson
- Moderator K.B.M.
- Motocykl: HONDA VTX1300 2006r.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w imprezie z okazji ,,ZAKOŃCZENIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO Ruda Różaniecka _ Radecznica2012", jak również wszystkim tym, którzy przyczynili się w małym lub większym stopniu do zorganizowania ww. imprezy.
Dziękuję Klubowi PERKUN za organizację i Ojcu Zenonowi za ciepłe przyjęcie, gościnność na Jasnej Górze Wschodu
jak również lekcję historii.
Serdeczne podziękowania kieruję do Policji za asystę, bez ich pomocy nie byłoby tak sprawnego przejazdu.
Dziękuję też członkom i sympatykom KBM-u za wspaniałą atmosferę

Dziękuję Klubowi PERKUN za organizację i Ojcu Zenonowi za ciepłe przyjęcie, gościnność na Jasnej Górze Wschodu
jak również lekcję historii.
Serdeczne podziękowania kieruję do Policji za asystę, bez ich pomocy nie byłoby tak sprawnego przejazdu.
Dziękuję też członkom i sympatykom KBM-u za wspaniałą atmosferę
nawet tysiącmilowa podróż
zaczyna się od jednego kroku.
602300313
zaczyna się od jednego kroku.
602300313
-
falko
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: kawasaki ZZR 1400,BMW K 1200 R
Ja również dziękuję za świetną atmosferę,pomoc i wsparcie dla wszystkich kolegów z humorem i zdrowiem czasem miałem mieszane uczucia miało być inaczej....
ale w dalszym ciągu jestem i będę z Wami jeżdził
jaszcze raz dziękuje Wszystkim i pozdrawiam 
Dzieki chlopaki i dziewczeta
, fajnie bylo sie spotkac, fajnie cos wspolnie zdzialac. Bylo w deche 
* Falko masz niezle chody na gorze
* Falko masz niezle chody na gorze
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
Ojciec Zenon Zenon... dynamit nie człowiek jak reszta zakonników jest taka to to miejsce powstanie takie jak sobie planujecie
i niech poleci sms do sztabu bo co innego dzisiaj " Mam oba skrzydła a teraz mam jeszcze gdzie wylądować (parking) ANIOŁ"
Chorały śpiewacie ? jak tak to ja się piszę na taki punkt przy kolejnym spotkaniu o ile wolno mi o to prosić , pokornie prosiś
Jeszcze jedna taka malutka uwaga , przy święceniu kropimy wszystkie "maszyny" bo słyszałem z ust miejscowej bardzo urokliwej niewiasty "no popatrz Basiu mnie nie pokropił a ja przecie niczego sobie maszyna jestem "
DZIĘKI WIELKIE JESZCZE RAZ !!!
Dzięki za atmosferę co prawda byłem tylko dziś ale to jest to !
Gdyby ktoś kiedyś z czymś w moje Sandomierskie strony to jestem do dyspozycji jak nie osobiście to przez fona
Pytałem kogoś o coś ciekawego w okolicy i znalazłem trasa rowerowa za szkołą i dalej kapitalna sprawa polna droga koło kilometra ale potem jest tylko lepiej ! a te widoki bajka....
Co to za cmentarz wojskowy jest po drodze zaraz na pierwszym wzniesieniu z pierwszej czy z drugiej wojny jest jakiś regionalista na forum ?
Było pytanie dlaczego sas i co w angolach mnie pociąga a no nic mnie w nich nie pociąga mam swoje sasowanie co prawda po kądzieli i z mazowieckiej zaściankowości http://chodkowscy.republika.pl/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Dosyć tego bo początek właściwy a dalej się gdzieś rozjechało
A jeszcze, z kim rozmawiałem o U.A...
i niech poleci sms do sztabu bo co innego dzisiaj " Mam oba skrzydła a teraz mam jeszcze gdzie wylądować (parking) ANIOŁ"
Chorały śpiewacie ? jak tak to ja się piszę na taki punkt przy kolejnym spotkaniu o ile wolno mi o to prosić , pokornie prosiś
Jeszcze jedna taka malutka uwaga , przy święceniu kropimy wszystkie "maszyny" bo słyszałem z ust miejscowej bardzo urokliwej niewiasty "no popatrz Basiu mnie nie pokropił a ja przecie niczego sobie maszyna jestem "
DZIĘKI WIELKIE JESZCZE RAZ !!!
Dzięki za atmosferę co prawda byłem tylko dziś ale to jest to !
Gdyby ktoś kiedyś z czymś w moje Sandomierskie strony to jestem do dyspozycji jak nie osobiście to przez fona
Pytałem kogoś o coś ciekawego w okolicy i znalazłem trasa rowerowa za szkołą i dalej kapitalna sprawa polna droga koło kilometra ale potem jest tylko lepiej ! a te widoki bajka....
Co to za cmentarz wojskowy jest po drodze zaraz na pierwszym wzniesieniu z pierwszej czy z drugiej wojny jest jakiś regionalista na forum ?
Było pytanie dlaczego sas i co w angolach mnie pociąga a no nic mnie w nich nie pociąga mam swoje sasowanie co prawda po kądzieli i z mazowieckiej zaściankowości http://chodkowscy.republika.pl/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Dosyć tego bo początek właściwy a dalej się gdzieś rozjechało
A jeszcze, z kim rozmawiałem o U.A...
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 1 października 2012, 10:21 przez sas, łącznie zmieniany 1 raz.
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Dobre miejsce, dobrzy ludzie, dobry klimat. Dzięki.
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- BORUTA
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1100 VIRAGO
Impreza super, doborowe towarzystwo aby więcej takich imprez.
- Maroko3
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ Etz 150
Zlot był wspaniały
Mój pierwszy, jednak mam nadzieję że nie ostatni
Naprawdę świetne miejsca, dobra zabawa, piękne maszyny
Myślę że moją poznajecie, MZ ETZ 150 w pomarańczowo-czarnym malowaniu. Całą paradę przejechała bezawaryjnie, z drobnym wyciekiem oleju , heh
Impreza zaliczona do udanych. Widziałem że ktoś kręcił filmiki z parady. Można wiedziec gdzie mógłbym je obejrzec ? Pozdrawiam i Lewa w Górę 
Marcin- Maroko
Marcin- Maroko
- LYSY
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA VTX1800
Spotkanie ekstra klasa
, wspaniali ludzie, wspólna pasja no i oczywiście zupa z kuchni polowej rewelacja, pozdrowienia dla wszystkich biorących udział w spotkaniu i oczywiście podziękowania dla Ojca Zenona
szkoda tylko że sezon dobiega końca. 
Żyj tak, aby inni nie musieli przez ciebie płakać …
502 648 195
502 648 195
- dylo
- K.B.M.
- Motocykl: BMW K1200 LT 1999r.
Podziękowania dla wszystkich motocyklistów oraz dla tych co całą imprezę zorganizowali

-
ZIBI
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA GL 1200 ASPENCADE
Dzięki Wszystkim za bezpieczną jazdę i mile spędzony czas.
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
http://ezamosc.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Szymon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA Deauville
http://moje.radio.lublin.pl/koniec-bezw ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
można odsłuchać
można odsłuchać
694 930 521