Euro-cola, euro-skarpetki, euro-wszystko

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Euro-cola, euro-skarpetki, euro-wszystko

Post autor: hans »

Czy nie macie dość wpychania euro2012 do wszystkiego? Przed piłkarskimi mistrzostwami wszystko nagle staje się potrzebne do kibicowania, wszystko dostaje znaczek euro2012 i jest wręcz wpychane w ręce, ze słowami że jest to niezbędne. Rozumiem koszulki, flagi, maskotki czy plastikowe trąby z logo imprezy, ale chcąc kupić butelkę coli w sklepie muszę wytężyć wzrok w poszukiwaniu tej bez doklejonych paluszków i metki "zestaw kibica" (swoją drogą kupując te 2 rzeczy osobno wychodzi taniej). Nie wiem jak was, ale mnie tak agresywna kampania reklamowa zniechęca do oglądania w tym czasie telewizji. Nie bez powodu użyłem określania agresywna, piłkarski szit wpycha się wszędzie, nawet do miejsc gdzie człowiek zwykle od wszystkiego odpoczywa, sami zobaczcie co znalazłem w stonce dziś podczas zakupów.
Załączniki
papier.JPG
papier.JPG (25.88 KiB) Przejrzano 12316 razy
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Re: Euro-cola, euro-skarpetki, euro-wszystko

Post autor: Bohun »

Z mojej strony wygląda to tak, że nigdy nie interesowałem się piłką nożną a te euro to jakoś tak nie dociera do mnie nawet, telewizji nie oglądam, jedyne co w radiu mogę usłyszeć, ale z wszędobylskim hasłem to jednak masz rację, ale tak napędzany jest rynek handlu tylko czy pod takimi hasłami produkt jest bardziej pożądany? I co z ludźmi którzy nie życzą sobie tego typu akcji?
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
wally
Zwykły forumowicz

Post autor: wally »

Rynek w Polsce pada na ryj, probuje sie ratowac "eurospoko", nasze panstwo jest w tej chwili w glebokim (nieudolnie maskowanym) kryzysie, wkrotce bedzie jeszcze gorzej. Odczujemy to w taki czy inny sposob wszyscy, wielu z nas straci prace, beda podwyzki cen pradu, ropy, składek emerytalnych itp. Niechce mi sie truc o dlugu publicznym, emeryturach etc bo pewnie Was mlodszych kolegow malo to interesuje. Dostaniemy po d... i jeszce zatesknicie panowie za "euro wszystkim"

Druga sprawa ze Polska do tej pory nie organizowala imprezy tej rangi w calej swojej historii, dodatkowo nasze trudne stosunki z Ukraina maja szanse, malutenka ale zawsze, pojsc w dobrym kierunku po raz pierwszy od czasow jagiellonow. Nie interseuje mnie piłka nożna w najmniejszym stopniu ale jesli Polska jako organizator nie skompromituje sie za bardzo w czasie euro, niema co narzekac. Przy okazji mamy kilka stadionow na poziomie swiatowym i kilka km autostrad :devil:

Patrzcie Panowie troszke dalej niz czubek wlasnego nosa ;)
wally
Zwykły forumowicz

Post autor: wally »

kilka fotek z finału Euro w Kijowie, o atmosferze nie da sie opowiedziec, trzeba bylo to poczuc.

https://picasaweb.google.com/1107486751 ... aEuroKijow#" onclick="window.open(this.href);return false;
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Autostrady sądzę że zostaną zagospodarowane - gorzej ze stadionami - juz (słyszałem w RMF) ŻE UPOMINAJĄ sie o milionowe odszkodowania za teren pod stadionem narodowym i dodatkowo czy sam stadion na siebie zarobi bo czytając Portugalskiego redaktora ich stadiony z 2006 roku padły ( pewnie nasze tez zbankrutują)
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz

Jak idzie o stadiony to powstały 4 piękne, ładne, wychuchane, wypieszczone, piaskoszczelne w wodotryskiem, a najbliższy mecz towarzyski z RPA (czy jakimś innym krajem afrykańskim) będzie w Bydgoszczy. Jak widać zbudowali 4 jednorazówki.
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz
Motocykl: Simson S51/ Kawasaki GPZ500

Post autor: Mateusz »

To było wiadome, zaraz po oddaniu naszego narodowego stadionu, gdzieś pojawiła się nieoficjalna informacja, że stadion nie będzie udostępniany do odbywania się na nim imprez bo nie jest do tego odpowiednio przystosowany i będzie musiał zostać zamknięty i ewentualnie zmodernizowany. Obstawiam, że raczej go nie zmodernizują i będzie zamknięty...
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz

Mateusz pisze:Obstawiam, że raczej go nie zmodernizują i będzie zamknięty...
Bazar wróci na miejsce :D
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Mateusz
Zwykły forumowicz
Motocykl: Simson S51/ Kawasaki GPZ500

Post autor: Mateusz »

Hehehe dokładnie, wszystko wróci do normy :D

Ale chyba aż tak źle nie jest, bo słyszałem w tv, że można "zwiedzać" stadion chodząc dookoła :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”