no sorry...ale jeżeli ktoś czyta co drugi wyraz i potem na mnie naskakuje to co to za dyskusja
rmoteka
gdzie ja napisałem, że nienawidzę harlejowców??W sumie nie dziwię się, że koleś na stacji ci nie odmachał. Ja też nie pozdrawiam ludzi którzy mnie nienawidzą za to, że mam motocykl marki HD
gdzie ja napisałem, że nienawidzę kogokolwiek? skąd Ty człowieku masz takie informacje?
i skąd rmoteka wiesz co złego myśli o Tobie człowiek w kasku na głowie, skoro kłania Ci głową na przywitanie? (to mnie interesuje najbardziej, jakbyś mógł mi to wyjaśnić to byłbym wdzięczny)
mówisz wild, że Ci moje słowa ironią zalatują tak? a to czym Ci zalatuje??
rmoteka
rmotekai tak wszyscy wiedzą, że harlejowcy to kutasy, na ścigaczach jeżdżą dresy, a reszta motocyklistów to bandyci i złodzieje a już w najlepszym przypadku dawcy organów.
a to właśnie będzie tak oczekiwana przez niektórych ironia z mojej strony:Myślę, Stirlitz że masz jakiś straszny kompleks na punkcie znaczka HD.
To tak samo jak z gej kilerami, z rana latają z bejzbolami i rozwalają łby gejom, a wieczorem obściskują swoje nagie torsy niby to z przyjaźni
-tak jest, harley ma heble jak żylety...znany jest z tego
-i prowadzi się jak rowerek dziecięcy też to wiemy
-do tego jest leciutki jak piórko
-tak, codziennie zapitalam wszystkimi rodzajami harleya jakie istnieją, w związku z tym wiem o nich wszystko.
czy ja nie napisałem przypadkiem, że:
Stirlitz
zapewne to nie to samo co na pewnozapewne też ma spore spalanie i często psuje
więc kogo tu poniosło?
kto ma kompleksy?
czy ja kogoś obrażam?
może powinienem...to widzę zaczyna być takie trendy na forum
dla wyjaśnienia (tu uwaga - ironia) proszę przeczytać to co napiszę, słowo po słowie i starać się uchwycić sens mojej prostej wypowiedzi i postarać się ją zapamiętać raz na zawsze, abyśmy nie musieli do tego wracać i tłumaczyć sobie nawzajem po kolei każde zdanie:
do znaczka HD mam tyle, że to przesadzona legenda
informacje czerpię z prasy motocyklowej i netu, więc tyle ile czołowe gazety mylą się w ocenie harleya i innych maszyn, tyle mylę się ja
kompleksów nie mam...przynajmniej na punkcie motocykli i wszystkiego co z tym związane, dlatego zawsze witam się przyjaźnie z każdym motocyklistą
nie przepadam za snobami, którzy uważają się za lepszych bo mają więcej kasy niż reszta
w razie trudności ze zrozumieniemtego co napisałem, proszę nie napadać na mnie bez sensu tylko spokojnie przeczytać jeszcze raz i zastanowić się
(to nie była ironia)
pzdr