Witam,
gdzie w Zamościu można wymienić opony w motocyklu z wyważaniem, tak aby felga nie ucierpiała?. Zna ktoś sprawdzony warsztat?.
Z góry dzięki za odpowiedź
nr tel 697294655
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
ja zawsze robiłem w Kalinowicach na przeciwko giełdy warzywnej, gość dobrze robi..
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
urodzeni by sięgnąć gwiazd...A kiedy spyta cię ktoś,jaki tej podróży cel,odpowiesz płynąć to dość,a reszta zobaczy się...
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
urodzeni by sięgnąć gwiazd...A kiedy spyta cię ktoś,jaki tej podróży cel,odpowiesz płynąć to dość,a reszta zobaczy się...
rezor-151 pisze:ja zawsze robiłem w Kalinowicach na przeciwko giełdy warzywnej, gość dobrze robi..
Do niego mam najbliżej, ale kojarzę go jeszcze z tego jak gwoździe wysypywał na zakręcie z ul. Krasnobrodzkiej w stronę Pniówka (na przeciw wjazdu na giełdę).
Ja tam mogę nawet do Bełżca podjechać, bo tą trasę nawet lubię, tylko miałbym problem z dostarczeniem opon.
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
Matko z córką toż to rozbój w biały dzień O_O
mój mechanik powiedział że tyle to za synchro rzędowej 4 pod komputerem (bynajmniej tak mi wycenił w mojej maszynie).
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną" Paulo Coelho
Byłem dzisiaj w Sabixie się dowiedzieć i będę tam wymieniał opony. Za 50 zł wraz ze zdjęciem, założeniem i wyważaniem dynamicznym. Zapytałem się z ciekawości ile za regulacje luzów zaworowych w rzędowej 4 (16 zaworów)- 200 zł.