Jutro zapowiada się ciepła słoneczna niedziela, może byśmy gdzieś pojechali......proponuję wyjazd do Muzeum Zamoyskich w Kozłówce.
Wyjazd o godz.10.oo z pod parku w Zamościu.
Chyba ze są ciekawsze propozycje.....
Ja na jutro zaplanowałem sobie wypad do Ujazdu na zamek Krzyżtopór
Jak ktoś ma ochotę się dołączyć to mogę być w Piaskach na stacji BP za obwodnica na Lublin o hmmm 9:40
Atrakcyjne propozycje wyjazdów w naszym regionie jak widać już nam się wyczerpały.
Biorąc pod uwagę prośby/wnioski niektórych naszych kolegów związane z ograniczonymi możliwościami czasowymi i finansowymi oraz konieczność załatwienie najpilniejszych spraw klubowych, proponuję pokręcić się po okolicy w promieniu powiedzmy około 100 km, odwiedzić Stanisława - zwłaszcza ci z nas którzy nie mieli jeszcze takiej okazji oraz zorganizować na koniec spotkanie-ognisko w Chyżych poświęcone miedzy innymi omówieniu takich spraw jak ew. organizacja zakończenia sezonu motocyklowego, powierzenie naszej księgowości kompetentnej osobie itp.
Mając powyższe na uwadze proponuję na dzień jutrzejszy następujący harmonogram:
10.00 - zbiórka w TL u Zgrywusa i wyjazd do szpitala w celu odwiedzin Stanisława.
11.00 - 15.00 - przegonienie pająków z wydechów drogami Roztocza Południowego, np. Horyniec, Lubaczów, Cieszanów, Narol, Paary, Susiec lub inne propozycje do ustalenia na miejscu.
16.00 - spotkanie robocze przy ognisku w naszej siedzibie w Chyżych-osoby chętne do zaangażowania sie w ww. przedsięwzięcia proszone są o przybycie.
my chętnie przyjedziemy do Chyżych, bo wczesniej nie damy rady sie wyrwać, z racji tego że dzisiaj bardzo zmarzłam a na chorobę nie moge sobie pozwolić, jutro przyjedziemy autem, tutaj dodam że jest to van i możemy zabrać z Zamościa 5 osób lub cos co bedzie potrzebne.
Plan Wielkiego mi pasuje, nie za dluga trasa jak na ta niewiadoma pogode i co najwazniejsze odwiedziny kolegi w to wliczone. bede napewno. (lukasz daj znac o ktorej na rondzie w laszczowie)
Dzisiejszy wypad był super jak dla mnie (chociaż w powrotnej drodze musiałem się odłączyć od grupy) . Pogoda dopisała i czekam na fotki od Zgrywusa (Te na granicy z "Ameryką"powinny być fajne)
Pozdrowionka dla wszystkich