Witam i zapraszam wszystkich kolegow jak i kolezanki na zawody motocrossowe na naszym torze w zamosciu
Impreza trwa praktycznie caly dzien ale najlepiej przyjechac tak kolo 10 Na miejscu bedzie piwo,kielbaski itp
wiecej inforamcji na stronie http://zawodymx.pl/pl,0,s139,d140,oml_p ... warty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No wiec tak co do miejsc to jasne przydaloby sie ale kto je zrobi ? ledwo dalismy rade zrobic ten tor na zawody. do jazdy jest milion chetnych ale do pracy to nikogo. Napoje to byl jakis prywtny typek wiec nie mamy na to wplywu Tak byly nawet 3 dziewczyny. Szkdoa ze bylo tak malo osob, spodziewalem sie wiekszej widowni.. No nic moze kiedys ten sport bedzie bardziej popularny
Wg mnie winą była zbyt słaba reklama niestety. Obiło mi się o uszy że w środę około 18:55 na TVP Lublin ma być transmisja? W ogóle mógłbyś dać jakąś stronę do Zamojskiego clubu motocrossowego? Mam w planach na jesień powrócić do quada.
Strony ogolnie nie mamy bo neistety kazdy nie ma czasu na nic jak cos to dzown do mnie jak chcesz cos wiedziec wszystko Ci powiem co i jak z biurokracja itd w naszym klubie.. NO i jakby ktos jeszcze chcial cos wiedziec to smialo. Co do reklamy to ja sie niestety nie rozdwoje sam dwa dni wieszalem plakaty. Nastepnym razem cos lepiej sie wymysli.
508 570 372 Michał Lizut