KRYSTI. Płaza- Wygiełzów.

Gdzie kupić, naprawić, serwisować, sprzedać?
jędrula

KRYSTI. Płaza- Wygiełzów.

Post autor: jędrula »

Jak w tytule, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z forumowiczów zna lub słyszał coś o tym sprzedawcy. Może ktoś kupował u niego moto i zechciałby podzielić się swoimi doświadczeniami.
http://krysti.otomoto.pl/
To link do ich oferty.
Ogólnie ceny motocykli dosyć wysokie, ale wczoraj znalazłem to ogłoszenie:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1710822
no i ten sprzęt bardzo mi się spodobał a i cena w granicach moich możliwości. Dzwoniłem, sprzedawca zapewnia, że bezwypadkowy i ogólnie jak na zdjęciach i w opisie.
Za wszystkie odpowiedzi, podpowiedzi, sugestie itp. z góry serdeczne dzięki.[/url]
Awatar użytkownika
buba
Zwykły forumowicz
Motocykl: sprzedany

Post autor: buba »

Nie wiem jakie zdanie maja innni ale ja od dluuuszego czasu siedze na allegro i obserwuje aukcje moto (sie nie moge ukierunkowac co kupic :wink: ) i teoretycznie znany mi jest owy importer, kiedys przypadkiem sie natknalem na jakims forum na jakis post dotyczacy w/w podmiotu nie dajacy jednoznacznej opinii ale osobiscie wyrazajac swoje zdanie jako jeszcze mlody motocyklista to powiem tak, ze dopuki nie pojedziesz, nie siadziesz i nie zobaczysz to nie bedziesz wiedział :wink: . Wracajac do ogloszen tego handlarza to w ciagu moze poltora roku ciagle wystawial te same sprzety, nie wiem, moze to o czyms siwadczy...
robiąc byle co, stajesz się byle kim
Bob36

Post autor: Bob36 »

Kolego, czy zakupiłeś motocykl właśnie w tej firmie? Może byłeś u nich pod Krakowem? Ja się wybieram w ciemno w przyszłym tygodniu, więc jeśli to przekrętasy, to daj znać. Dobre sprawiają wrażenie, ale różnie może być. A może ktoś z forumowiczów coś podpowie? Pozdrawiam
PS. Ja mam do nich ok. 600km, obawiam się, że wrócę z niczym
jędrula

Post autor: jędrula »

Ostatecznie nie pojechałem do nich bo ogłoszenie znikło na drugi dzień po rozmowie ze sprzedawcą. Nie chciał zarezerwować moto dla mnie, mówił, że jest kilku zainteresowanych i kto pierwszy ten lepszy- więc sądziłem że sprzedał. Po tygodniu wystawił sprzęta na sprzedaż o 2000zł drożej, chyba jeszcze w ubiegłym tygodniu go widziałem. Nie wiem czy to o czymś świadczy, ale nie kontaktowałem się więcej z tym handlarzem.
Życzę powodzenia przy zakupie moto.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy, salony, komisy, serwisy, usługi”