Zimowe Wypady Na Narty !!!
-
Wiola
- Zwykły forumowicz
http://picasaweb.google.pl/mirekdziura2 ... -KDBiJ7WLA#
Zagłoba coś Cię nie widać, pewnie ognisko rozpalałeś?
Zagłoba coś Cię nie widać, pewnie ognisko rozpalałeś?
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Przypominam, że obowiązują kaski dla dzieci do 15 roku życia. 5 listopada br,. Sejm RP uchwalił zmianę ustawy o kulturze fizycznej. Zmiana dotyczy zapisu mówiącego o tym, że "osoba uprawiająca narciarstwo lub snowboard, do ukończenia 15. roku życia, obowiązana jest używać w czasie jazdy kasków ochronnych odpowiadających właściwym warunkom technicznym". "1a. Kto, mając obowiązek opieki lub nadzoru nad małoletnim do ukończenia 15 roku życia, dopuszcza do uprawiania narciarstwa lub snowboardu przez tego małoletniego bez kasku ochronnego podlega karze grzywny albo karze nagany."
P. S.
Widzę że mamy sporo narciarzy więc można by było zmontować ekipę na wyjazd gdzieś dalej np. Bardzo mi się podoba Karlików, Wierchomla, Jaworzyna Krynicka lub Magura Małostowska jedna z najdłuższych nartostrad, długość to 3050m Można jechać chociażby na jeden dzień.
P. S.
Widzę że mamy sporo narciarzy więc można by było zmontować ekipę na wyjazd gdzieś dalej np. Bardzo mi się podoba Karlików, Wierchomla, Jaworzyna Krynicka lub Magura Małostowska jedna z najdłuższych nartostrad, długość to 3050m Można jechać chociażby na jeden dzień.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
GSF
Jaro z pewnością można zorganizować taki wyjazd dla miłośników białego szaleństwa w okresie poza sezonem np w marcu. Sklecić grupę dwadzieścia parę osób i za grosze spędzić nawet cały tydzień. Do tego czasu można sobie ustalić urlopy. Z takich promocji korzystają właściciele stoku (nie powiem jakiego;) Miejsca są sprawdzone i bardzo atrakcyjne pod każdym względem. Póki co jest u nas śnieg, to korzystajmy z okolicznych wyciągów ile wlezie;) a potem w góry.
Chociaż chętnie i teraz pojechałabym gdzieś dalej, nawet na jeden dzień
Chociaż chętnie i teraz pojechałabym gdzieś dalej, nawet na jeden dzień
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Wielkie dzięki za wyciągniecie mnie z roboty, Jak zawsze z wami było superowo 
Dziewczyny jesteście wariatki oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczeniu hahahah
Ela mam nadzieje, że wiesz o tym, że na CB to nie byłem ja
Cytat dnia
Gumiś po pewnej ilości grzańców
Jaro ja już z tobą nie będę jeździł gdyż już nie widzę śniegu
Dziewczyny jesteście wariatki oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczeniu hahahah
Ela mam nadzieje, że wiesz o tym, że na CB to nie byłem ja
Cytat dnia
Gumiś po pewnej ilości grzańców
Jaro ja już z tobą nie będę jeździł gdyż już nie widzę śniegu
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Dzięki wszystkim za wspólne wywijanie na białym puchu, i nie tylko...
Szkoda że nie zostałem do końca z Wami,,, bo z tego co czytam było ciekawie <lol>
Ale niestety szwagier musiał jeszcze do wawy wrócić,...a ja na kierowanie już sie nie nadawałem
Do następnego wypadu.... może w sobotę Przemyśl co wy na to... tak w obiad tam pojechać, bo wieczorkiem fajnieszy jest klimat

Fotki z wypadu
Filmik ze stoku
Szkoda że nie zostałem do końca z Wami,,, bo z tego co czytam było ciekawie <lol>
Ale niestety szwagier musiał jeszcze do wawy wrócić,...a ja na kierowanie już sie nie nadawałem
Do następnego wypadu.... może w sobotę Przemyśl co wy na to... tak w obiad tam pojechać, bo wieczorkiem fajnieszy jest klimat

Fotki z wypadu
Filmik ze stoku
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Tak jak wspomniałem, o jutrzejszym wypadzie do Przemyśla. na stronie:http://www.posir.pl/przemysl-stok mozna sobie oblukac stok.
W związku, że mam pewne sprawy do załatwienia, wybieram się ok godz 15:00, za to czasówki karnetów obowiązują od 17:00 do 21:00, za znaczam ze stok jest bardzo dobrze oświetlony i klimat jest niewąski
W związku, że mam pewne sprawy do załatwienia, wybieram się ok godz 15:00, za to czasówki karnetów obowiązują od 17:00 do 21:00, za znaczam ze stok jest bardzo dobrze oświetlony i klimat jest niewąski