Mikołaj dla RDD (2009r.)
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
o rety ależ mnie zaskakujecie. Z rowerem to spoko, można poczekać. Co do paczek, to myślę, że byłoby najwygodniej gdybym kupił te paczuszki, zakładając kasę. A jeśli ktoś by zechciał, to zrobimy zrzutkę na refundowanie tych paczek i ewentualnie radiomagnetofon. Wally, a może na temat radia Ty coś podrzucisz? Zgrywus, a czy oprócz reniferowego motóra masz też gacie i kufajkę mikołajową?
Jesteście wielcy!
Jesteście wielcy!
-
wally
-
bogusia@
Jeśli można ,wtrące swoje trzy grosze,zauważyłam że o. Dyrektor bardzo delikatny
Otóż, nie widzę powodu aby zakładać swoje pięniążki .
Mozna by podać numer konta na które będziemy je wpłacać (oczywiście kto ile może,a wszyscy po troszku możemy wiele.)
Zobaczymy jaką kwotą będziemy dysponować i co moża za to kupić.
Co Wy na to??
Działać trzeba w małym acz przyśpieszeniu,bowiem
Mikołaj tuż za progiem
<--- tu brakowało mi czapki Mikołaja 
Otóż, nie widzę powodu aby zakładać swoje pięniążki .
Mozna by podać numer konta na które będziemy je wpłacać (oczywiście kto ile może,a wszyscy po troszku możemy wiele.)
Zobaczymy jaką kwotą będziemy dysponować i co moża za to kupić.
Co Wy na to??
Działać trzeba w małym acz przyśpieszeniu,bowiem
Mikołaj tuż za progiem
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
-
bogusia@
..hmm skarbnikiem jest Jaro (o ile się nie myle) tyle że nie wiem czy przy takich okazjach możemy z tego konta korzystać..Co do numeru konta, to jest to dobry pomysł. Tylko jak to technicznie miałoby wyglądać.
ale o odpowiedź proszę kogoś z wyższej już instancji .??
A tak z ciekawości-co to jest bambino???
Ostatnio zmieniony piątek, 13 listopada 2009, 23:48 przez bogusia@, łącznie zmieniany 1 raz.
- joguś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200
Słuchajcie,a może niech ojciec zsumuje koszt paczek dla wszystkich dzieci i dobrej klasy radiomagnetofonu,a potem rozbijemy to na wszystkich chętnych i wpłacimy na konto KBM,jeżeli będzie taka możliwość,i po sprawnym zebraniu kasy dokonamy potrzebnych zakupów?,nie wiem z jakim wyprzedzeniem trzeba zamawiać paczki w hurtowni...ale pewnie ze dwa tygodnie,co wy na to?
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
-
bogusia@
- joguś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200
bogusia@ pisze:..byłoby to narzucanie kwoty,a tu przecież nie o to chodzi ( bynajmniej tak mi się wydaje)
...bogusia,jakie narzucanie kwoty?
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
Joguś ma rację. Nie wiem ile kosztuje radiomagnetofon, dlatego zapytałem Wallyego. Paczka (1szt) kosztuje ok. 20 złociszy. Dzieciaków jest pięcioro. Potrzebujemy więc 100 zł na paczki. A ile na radio?
Co do konta to mogę udostępnić swoje prywatne ale nie wiem czy byłoby to "poprawne politycznie" Wolałbym uniknąć nieporozumień.
Co do konta to mogę udostępnić swoje prywatne ale nie wiem czy byłoby to "poprawne politycznie" Wolałbym uniknąć nieporozumień.
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz