Szilf cylindra do 2 suwa, gdzie zrobic?
- mazi
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Szilf cylindra do 2 suwa, gdzie zrobic?
Zastanawiam sie, gdzie znalezc dobrego fachmana, coby szlif cylindra zrobil... ile taka przyjemnosc moze teraz kosztowac, bo juz wieki nie bawilem sie w to.
Moze ktos jest w temacie?
Pozdrawiam
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
-
ElPawelloo
-
madras30
-
cross-serwis
Re: Szilf cylindra do 2 suwa, gdzie zrobic?
www.motor-tech.katowice.plmazi pisze:Zastanawiam sie, gdzie znalezc dobrego fachmana, coby szlif cylindra zrobil... ile taka przyjemnosc moze teraz kosztowac, bo juz wieki nie bawilem sie w to.
Ja robiłem w tej firmie tuleje i regeneracje głowicy w moim husabergu FE600 po awarii związanej z urwaniem sie grzybka zaworu , wysłałem całą górę silnika wraz z opisem co trzeba naprawić wszytko zrobili dokładnie a do tego sprzedali mi tłok w bardzo korzystnej cenie , do tego firma robi tuleje z bardzo dobrego materiału i specjalizuje się w tulejowaniu silników 2T wszystko robią ręcze z szblonów więc jest to bardzo precyzyjnie wykonane i praktycznie nie czuć różnicy pod czas jazdy między żeliwem a nicasylem do tego długo wytrzymują ja moim Husabergiem przelkatalem na tulei ponad 3000 km z czego 90% w lesie lub na torze i dalej wszytko działa jak zaraz po remoncie .
- Skrzydlaty
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: NSU351OT M-G G5
- Kontakt:
Re: Szilf cylindra do 2 suwa, gdzie zrobic?
Polecam zakład Buciora we Franciszkowie k/Świdnika, zakład prowadzi starszy gosć, były zawodnik fabrycznego timu WSK, zna się na rzeczy i częsci do pi... ma na miejscu, więc dobierz ci również tłok.mazi pisze:Zastanawiam sie, gdzie znalezc dobrego fachmana, coby szlif cylindra zrobil...
Od jednego NSU, lepsze jest tylko... dwa, a nawet trzy...