Fajny - ale złap kontakt z gościem co sprzedaje i niech ci prześle zdjęcia wykonane przed remontem. Każdy ma takie aby udokumentować że nie był mocno bity. Jak ci prześle - daj je na forum.
Tu uważaj - błotnika nie mógł dostać oryginalnego - tzn miał rozwalony przód ..... koło, teleskopy, co z ramą ..... to nie takie proste jak był bity.
Poproś o te zdjęcia - jak powie że nie ma .... to się zastanów czy ty byś nie maiał, gdybyś sprowadził rozbitego i chciał go sprzedać.
Kurcze fajny sprzet
Nie wiedziałem nawet ze "Wiaderka" sa i 125cm....
....ale fakt historia motocykla i jego przeszłość to meritum sprawy...
...ale sprzet super akurat na nasze drogi z dziurami
na jedna jeszcze rzecz uwazaj. male wiaderko ma słaby dosc silnik i niską ladownosc. dla mnie to moto to zagadka, ani to podrozne enduro (mala moc i udzwig), a lekkie moto terenowe to też nie jest (nie da rady w ciezszym terenie)... Takie funduro miejskie zamiast skutera... Tylko ta moc (17 koni) - jak chinski czopperek...
ja bym pominął, szczególnie że chyba stuknięty. ale Twoja wola
ja wiem czy taka słaba silnikowo jest wkońcu to dwu cylindrwa vałka na wtrysku ( 4zawory) miałem kiedyś yamahe tdr 125 i to troche podobne jest moto bo tez 17 km ale tdr to 1 cylinderek i gaznik i nawet ladnie sie w terenie spisywal
dzieki za pomoc pogadam jeszcze z gosciem co i jak z tym przodem wrazie jak znajde cos ciekawszego napisze bo juz bez motoru nie moge
Piotrekk masz racje co prawda za duzo mocy to nie ma tto wiaderko ale wlasnie tam jest V-ka , tez mam V-ke co prawda 1000, ale wiem jaka jest roznica miedzy rzedówką [/url]
motor kolegi mojego taty wiec bede mial pewne ze wszystko ok moge go miec z dostawa do domu za pare dni ;] tylko nie za duzo wiem o tym motorku nigdy nie mialem czoperka kiedys musi byc ten 1 raz
... maja bardzo duze powodzenie i wziecie - zwłaszcza szkoły nauki jazdy, wiem bo moj szwagier w miascie uć prowadzi nauke jazdy na takich oto maszynach - ma bardzo pochlebne zdanie na ich temat