Wypozyczenie motocykla
-
Crisp
- Zwykły forumowicz
Wypozyczenie motocykla
Witam,
Orientuje sie ktos moze czy w Polsce istnieja wypozyczalnie motocykli ?
Wybieram sie do Polski w drugiej polowie czerwca na okolo miesiac i chcialbym troche pojezdzic, byc moze rowniez z Wami jazeli sie uda.
Szukam czegos ciezszego i raczej cruisera a nie sportowca.
Crisp
Orientuje sie ktos moze czy w Polsce istnieja wypozyczalnie motocykli ?
Wybieram sie do Polski w drugiej polowie czerwca na okolo miesiac i chcialbym troche pojezdzic, byc moze rowniez z Wami jazeli sie uda.
Szukam czegos ciezszego i raczej cruisera a nie sportowca.
Crisp
-
wally
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
http://www.rentamoto.com.pl/ Chyba jedyna w Polsce powazna wypozyczalnia.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
-
Crisp
- Zwykły forumowicz
Dzieki za informacje !
Rent a moto tez znalazlem wczesniej na necie ale nie wyglada na to by mieli jakies bardziej mi odpowiadajace modele. Skontaktuje sie z nimi napewno by wyjasnic dokladniej co do wypozyczenia maja. Ja jestem czlowiek wiekowy i raczej poteznej postury wiec na plastikowe sporty ochoty nie mam
Rzeczywiscie strzal w dziesiatke z tym II nocnym
Nie wiem tylko czy mi "sytuacja" pozwoli na bardziej zaangazowane uczestnictwo. 4 lipca mam wesele chrzesniaka - to jedna z wazniejszych przyczyn mojego przyjazdu.
Dzieki wielkie Zaba za oferte, jezeli to az taki wiekowy pojazd to moze wystartuje na nim w rajdzie ?
Crisp
Rent a moto tez znalazlem wczesniej na necie ale nie wyglada na to by mieli jakies bardziej mi odpowiadajace modele. Skontaktuje sie z nimi napewno by wyjasnic dokladniej co do wypozyczenia maja. Ja jestem czlowiek wiekowy i raczej poteznej postury wiec na plastikowe sporty ochoty nie mam
Rzeczywiscie strzal w dziesiatke z tym II nocnym
Nie wiem tylko czy mi "sytuacja" pozwoli na bardziej zaangazowane uczestnictwo. 4 lipca mam wesele chrzesniaka - to jedna z wazniejszych przyczyn mojego przyjazdu.
Dzieki wielkie Zaba za oferte, jezeli to az taki wiekowy pojazd to moze wystartuje na nim w rajdzie ?
Crisp
-
Crisp
- Zwykły forumowicz
Zastanawialem sie nawet czy swojej maszyny nie zabrac ze soba ale chyba nie ma to sensu ze wzgledu na okolicznosci i cel przyjazdu. "Wolnego" czasu bedzie chyba w sumie niewiele i na ten ewentualny tydzien ktory moglbym na jazde poswiecic ciagnac moto z Kaliforni nie ma sensu. Stad wlasnie narodzila sie idea wypozyczenia. U mnie w oklolicy dosyc sporo dealerow ma taka oferte w swoim repertuarze, szczegolnie dealerzy HD.
Zaba i Wally, dzieki wielkie za dobre serca !! ...albo - dzieki dobre za Wielkie Serca !!
Jak juz pisalem, uczestnictwo w rajdzie nie wchodzi w rachube ale byc moze skorzystam z Waszej dobroci by sie wspolnie z Wami gdzies przejechac na wypozyczonym albo pozyczonym motocyklu.
Zreszta, nawet gdyby z przejazdzki nic nie wyszlo to chetnie sie z Wami spotkam - z Wami wszystkimi forumowiczami - jestescie dla mnie jak rodzina.
Crisp
Zaba i Wally, dzieki wielkie za dobre serca !! ...albo - dzieki dobre za Wielkie Serca !!
Jak juz pisalem, uczestnictwo w rajdzie nie wchodzi w rachube ale byc moze skorzystam z Waszej dobroci by sie wspolnie z Wami gdzies przejechac na wypozyczonym albo pozyczonym motocyklu.
Zreszta, nawet gdyby z przejazdzki nic nie wyszlo to chetnie sie z Wami spotkam - z Wami wszystkimi forumowiczami - jestescie dla mnie jak rodzina.
Crisp
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
To juz niebawem
Miejmy nadzieje, ze pogoda sie do tego czasu poprawi?
Tu masz nasze dane kontaktowe, gdybys nie mial dostepu do netu zapisz sobie i dzwon
http://www.rajd.motocykli.zabytkowych.p ... &Itemid=30
nasze telefony to te na gorze
Tu masz nasze dane kontaktowe, gdybys nie mial dostepu do netu zapisz sobie i dzwon
http://www.rajd.motocykli.zabytkowych.p ... &Itemid=30
nasze telefony to te na gorze