Radia z muzyką dla motocyklistów

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
czarny81

Radia z muzyką dla motocyklistów

Post autor: czarny81 »

Witam forumowiczów i motocyklistów. Niestety koniec sezonu się zbliża nieuchronnie. Jeszcze od czasu do czasu widać prawdziwych zapaleńców na drodze:) Ja już odpuściłem. Mam dla was zatem propozycję. Na stronie Radia 81 (http://www.radio81.za.pl) znajdziecie przyjemności dla ucha. Zebrałem dla was radia grające muzykę począwszy od Rocka, Classic Rocka, Glam/Hair Metalu, Heavy Metalu, Hard Rocka i inne. Zobaczcie, wybierzcie swoje radio i serfujcie po necie z muzyką...
Pozdrawiam!!!

www.radio81.za.pl
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Zanim sie zaczniesz reklamowac, to moze bys sie przywital.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
czarny81

chyba napisałem WITAM forumowiczów i motocyklistów....a szkołę skończyłeś???
ZEN

Post autor: ZEN »

Chodzi o to, abyś napisał kilka słów o sobie w dziale WITAMY. :wink:
czarny81

oki...tak już lepiej:)
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

czarny81 pisze:chyba napisałem WITAM forumowiczów i motocyklistów....a szkołę skończyłeś???
Skonczylem. Nawet wychowany jestem :wink:
Co do strony: Nie ma Antyradia. Nie rozumiem tez czemu domuinuje tam jeden gatunek muzyki.

Nara
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
wally

Post autor: wally »

Nie rozumiem czemu "zmuszacie" ludzi do witania sie w dziale witamy, to jest kwestia checi i kindersztuby. Powitanie "wymyszone" nie jest szczere ani serdeczne i czesto konczy kariere nowego forumowicza niecheceniem do pisania. Czesto na nowym forum najpierw sie dlugo przygladam temu co tam sie dzieje potem pisze kontrolnego posta zeby zobaczyc z jakimi ludzmi mam do czynienia i od tego zalezy czy bede sie udzielal na forum "or not"

Wymuszanie powitania jakos mi nie pasuje do forum motocyklowego jakim chcialbym zeby bylo "kresowe" - tak jak na trasie jeden podniesie lewa inny nie, zreszta napisalem wszystko w "przyklejonym" w dziale witamy.

Wiecej luzu, wolnosci i "friendly mode", tak malo tego w codziennym szarym zywocie....
Awatar użytkownika
Monia
Zwykły forumowicz

Post autor: Monia »

A mi sie podoba wlasnie to ze nie ma tam typowej "sieczki muzycznej" jaka na okraglo leci w 99% stacji radiowych. Sluchac tego nie bylo mozna, wiec nie sluchalam. A teraz mila odmiana. :wink:
w pogoni za cieniem...
Gargus

Post autor: Gargus »

Wally dobrze mówisz.Zgadzam sie z Tobą....
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

Gargus pisze:Wally dobrze mówisz.Zgadzam sie z Tobą....
Wally zawsze(prawie zawsze) dobrze mówi, tylko nie zawsze reszta ludzkości może go zrozumieć
czarny81

Radio 81 wciąż istnieje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”