pochwalcie sie :)

Rycerze motocyklizmu.
irbit

Post autor: irbit »

Moskit1 pisze::shock: nie znasz hmmm a myślałem ze wiesz ma piękną stajnie z konkretnych motocykli oj na prawdę ma!!!!!! Ma własny warsztat remontowy nowych motorków i dziadki remontuje !!!!!!!! a zabytki jak zabytki hehhe
nie mam w całości bo mam rozebrane po konserwowane i skatalogowane co mi brakuje i w pudełeczkach pochowane w odpowiednich miejscach tyle ze mogę pokazać SHL MO4 Wanderel 98 IFA BK 350 K125M Peraka 350 kompletuje powoli a 2 Osy 50 52 są w czesciach skatalogowane w pudełkach WFM M06 Z silnikiem 150 cm :roll: i Jawe 250 hehe no i Jawe Perak 250 ale w czesciach braki ogromne hmmm
Pozdrawiam
Pokazuj to co możesz i masz w całości, napewno nie tylko ja chętnie zobacze Twoje sprzęty :wink:
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

MOSKIT nigdy nie miałem ks-750 i nie posiadam do niego części :D
Fakt że robię w ZUNDAPPACH ale K-800 i Ks-600
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

Post autor: Moskit1 »

:) witam
HAHAH Irbit ja wiem ze Ty też nie pokazujesz nie wyremontowanych maszyn :wink: pokarze na najbliższym czasie :) sami ocenicie jakie to motorki ..
Do Pana ZUNDAPP600 ten uśmieszek jest (tak ci nie powiem prawdy) heheehe
To Tolek posiada 600 ale bardzo dużymi brakami i ostatnio zakupił przód ale nie wiem czy od 600 lub 500 tak ciekawostkę pisze :lol:
Pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

Kolego z tego co wiem to Tolek raczej nie ma Ks-600 .
Ma za to inny mój kolega z Rzeszowa.
A tak co do usmiechów to poważnie nie mam Ks-750 i części do niego .
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

:shock: raczej tak widziałem sam była rama zielona i silnik był w niej wiem ze rama była spawana i odcięta z biedy to zapamiętałem !@!!!!! A po za tym miał to sprzedawać !!!
Nie bardzo chcę wypowiadać sie za niego ale :lol:
Pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
irbit

Moskit1 pisze:HAHAH Irbit ja wiem ze Ty też nie pokazujesz nie wyremontowanych maszyn :wink: pokarze na najbliższym czasie :) sami ocenicie jakie to motorki ..
Jak nie pokazuje a mój Komarek 230, fotki Zundappa :?: :D
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

:D a taka mała prośba mógłbyś małą charakterystyk zrobić motorku Zundappa skąd CI wpadł w ręce !!!!!!!!! HEHEHHE
Pozdrawiam
irbit

Moskit1 pisze::D a taka mała prośba mógłbyś małą charakterystyk zrobić motorku Zundappa skąd CI wpadł w ręce !!!!!!!!! HEHEHHE
Pozdrawiam
Może i bym napisał ale nie w tym dziale, załóż nowy dział - coś w stylu "historia naszych motocykli", rozpocznij go a powinien się rozkręcić :)
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

Witam hahah
jesteś tu z dłuższym stażem wiec Ja Tobie jakby podlegam heheheh :D a po za tym mało kto tu sie udziela nie wiem czy by przeżył ten wątek :wink:
Marek

Post autor: Marek »

W odróznieniu od forów liczących dziesiątki tysięcy userów u nas wszystkie wątki przeżywają. :) i wiodą przy tym bardzo spokojny żywot. :D

A temat faktycznie może być ciekawy.
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

:D no tu muszę potwierdzi jest tu spokojnie i bardzo mili Ludziska na prawdę Podoba mi sie tu hmmm
Pozdrawiam
irbit

Nie widze problemu Moskit1, zaraz zakładam nowy temat i zapraszam do wypowiedzenia się w nim :)
Masz wiele sprzętów wiec napewno będziesz czesto w nim zabierał głos 8)
gustaw88_88

Post autor: gustaw88_88 »

może i ja pokaże swój zabytek jakim jest jawa 354 panelka. Jedyna jaką widziałem w Polsce pod względem koloru i detali. Kolor oryginalny ze złotymi szparunkami .
oto link: http://dwakola.blog.onet.pl/2,ID345265082,index.html
LESZEK75
Zwykły forumowicz
Motocykl: VT 1100 SABRE

Post autor: LESZEK75 »

Witam no to ja też pochwale sie swoim jednośladem , duma polskiej motoryzacji niedługo będzie miał 50lat .

Doprowadzenie do tego stanu jak na dzjęciech zajeło mi 2 lata , jeszcze został mi kilka detali do zrobienia . Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela, 1 marca 2009, 09:59 przez LESZEK75, łącznie zmieniany 2 razy.
irbit

Gratuluje, ładniutki Junaczek :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Weteran”