Cuda i Łaski Boże

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
robo1973

Cuda i Łaski Boże

Post autor: robo1973 »

Zwrócił sie do mnie w meilu ks. Jan Zalewski współorganizator Rajdu Katyńskiego i Ogólnopolskiego Rozpoczęcia Sezonu na Jasnej Górze;

Drodzy!

Zwróciła się do mnie redakcja miesięcznika "Cuda i Łaski Boże" z propozycją przygotowania specjalnego wydania pisma poświęconego tylko motocyklistom, które będzie mogło się ukazać na rozpoczęcie sezonu motocyklowego na Jasnej Górze 2009 (19. kwietnia).

Potrzebne są teksty (naturalnie opowiadające tylko o prawdziwych wydarzeniach!!!) opisujące różne łaski i doświadczenia, która otrzymaliście od Pana Boga i są one jakoś związane z motocyklem (czyli sam poruszam się na motocyklu, uczestniczę w rajdach i zlotach, jestem przyjacielem motocyklistów- czyli wszystkie aspekty zagadnienia). Może to być łaska przeżycia jakiegoś wypadku, który sami uważacie z Cud! Jakaś przemiana wewnętrzna, czyli zrozumienie ważnych życiowych spraw i nabycie odpowiedzialności za siebie, za rodzinę, za Ojczyznę, czy też dojrzałości- zerwanie z jakimś złym nawykiem, czy uzależnieniem itd.

Jeżeli ktoś chciałby się podzielić takim świadectwem, to proszę o nadesłane tekstu na mój e-mail ks.jan@get2net.dk

Propozycje i zaproszenie do napisania tekstów można swobodnie rozpowszechniać.

Łączę pozdrowienia

Ks. Jan Zalewski

http://sct.mariekirke.homepage.dk

P.S Proszę o poważne potraktowanie prośby ks. Jana
wally

Post autor: wally »

jest u nas na forum kilka osob ktore wyszly z ciezkich wypadkow, mam nadzieje ze podziela sie z Robertem swoimi przezyciami.
robo1973

Post autor: robo1973 »

Mam wielką nadzieję, że ktoś z "BRACI MOTOCYKLOWEJ" zechce sie podzielic swoimi przezyciami...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”