warsztaty w zamosciu
-
wally
warsztaty w zamosciu
zareklamuje naszego nowego kolege i jego warsztat, Zgrywus testowal i jest zadowolony
AKINOM Monika Mosek dystrybutro pojazdow motocyklowych
sprzedaz skuterow, motocykli, quadow, roznego rodzaju akcesoria a
takze serwis, naprawa, nowe, uzywane(skuetr, quady, motocykle) ul slonecznikowa 8 22-400 zamość
tel 660956762
AKINOM Monika Mosek dystrybutro pojazdow motocyklowych
sprzedaz skuterow, motocykli, quadow, roznego rodzaju akcesoria a
takze serwis, naprawa, nowe, uzywane(skuetr, quady, motocykle) ul slonecznikowa 8 22-400 zamość
tel 660956762
-
moniek
dzieki wally ;]
ja tak jeszcze dodam ze jezeli ktos nie bedzie mogl sie dodzwnic na numer kotry jest tam podany to prosze dzwonic pod numer 846274256 w godzinach od 9 do 17 ewentualnie na meila jacek_mosek@akinom.pl lub do mnie moniek@akinom.pl.
w tym miesiacu jest planowane przeniesienie sklepu w inne miejsce ale jak juz to nastapi to zapdam informacje na formu i strona tez zostanie zaktualizowana www.akinom.pl
pozdro moniek
ja tak jeszcze dodam ze jezeli ktos nie bedzie mogl sie dodzwnic na numer kotry jest tam podany to prosze dzwonic pod numer 846274256 w godzinach od 9 do 17 ewentualnie na meila jacek_mosek@akinom.pl lub do mnie moniek@akinom.pl.
w tym miesiacu jest planowane przeniesienie sklepu w inne miejsce ale jak juz to nastapi to zapdam informacje na formu i strona tez zostanie zaktualizowana www.akinom.pl
pozdro moniek
-
jrball
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
:)
... u Pana Moska w Zamościu (w poprzednim sezonie) za wymianę :
-uszczelek pod cylindrami
-uszczelek pod głowicami
-wymiana reperaturki p. wodnej
(dodam ze całość wymagała wyciągniecia reaktora z ramy) |||
za robocicnę zapłaciłem ok 60% taniej niz w pewnym znanym serwisie /tu nie podam nazwy/ bo w sumie tez sa ok
-uszczelek pod cylindrami
-uszczelek pod głowicami
-wymiana reperaturki p. wodnej
(dodam ze całość wymagała wyciągniecia reaktora z ramy) |||
za robocicnę zapłaciłem ok 60% taniej niz w pewnym znanym serwisie /tu nie podam nazwy/ bo w sumie tez sa ok
-
sq8bwh
Jako w sumie klient tylko sklepu i to sporadycznie też jestem zadowolony z obsługi i cen!!!. mankamentem jest tylko brak miejsca do parkowania.. motocyklem jak cię mogę... ale passatem to nawet nie próbuje..
Z warsztatu to jeszcze nie korzystałem bo większość napraw i regulacji robię sam.. ale może kiedys..
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
Major
- Zwykły forumowicz
Sklepy, komisy,salony, serwisy
Witam Panie Jacku ja również byłem zadowolony z naprawy a szczegółnie z lampy , którą wstawił mi Pan do Suzuki Savage. W nowym sezonie chyba spotkamy się na regulacjach Yamahy Drag Star 650 Clasik.
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
Bondi
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
Witam
Uprzejmie informuję , że Serwis AKINOM posiada Tester do diagnostyki elektroniki silników i innych elementów pojazdów ; diagnozowanie usterek , kasowanie kodów błędów w samochodach osobowych europejskich i azjatyckich oraz w MOTOCYKLACH .
Zapraszamy do korzystania z naszych usług
Jacek
Uprzejmie informuję , że Serwis AKINOM posiada Tester do diagnostyki elektroniki silników i innych elementów pojazdów ; diagnozowanie usterek , kasowanie kodów błędów w samochodach osobowych europejskich i azjatyckich oraz w MOTOCYKLACH .
Zapraszamy do korzystania z naszych usług
Jacek
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 5 stycznia 2009, 22:25 przez jacek_akinom, łącznie zmieniany 1 raz.