Pomóżcie czy to jest wiarygodne??

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Bondi

Pomóżcie czy to jest wiarygodne??

Post autor: Bondi »

Znalazlem na necie strone oferujaca sprzet elektroniczny w bardzo przystepnych cenach BA! nawet za bardzo bo sprawdalem te produkty na innych stroch i sa tam nawet 2X drozsze i wiecej moze ktos mi cos powiedziec czy jest to wszystko wiarygodne czy moze sie pomylili i zamiast $ wpisali PLN?? kurna taniuskie rzyczy maja....

www.spv.pl
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Ja bym na to nie liczył zobacz tylko to:

http://spv.pl/product_info.php?products_id=38

i zwróć uwagę na Data dodania produktu do sklepu: piątek, 08 lipiec 2005.

Cos tu nie tak albo poprostu trafiles na nowo zakładany sklep internetowy, ceny są wprowadzone od tak albo podpucha

A co powiesz na to

tez robie sklep i co bys powiedział
http://www.sklep.midz.pl/

Tylko że w tym wypadku jes dopiska

To jest prezentacja sklepu internetowego, żaden z zamówionych produktów nie będzie dostarczony czy zafakturowany. Wszystkie informacje jakie widzisz w opisach produktów są fikcyjne.
PRAWDZIWY SKLEP W PRZYGOTOWANIU !
wally

Post autor: wally »

brak tez danych firmy, wszystko bardzo tajemnicze.
Marek

Post autor: Marek »

Przelicznik USD/PLN wynosi 1:1. Błąd w ustawieniach strony - może być dopiero w budowie.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

nie ma okazji ja sie przekonalem kilka krotnie i dosyc to bolalo moja kieszen, prosty przyklad nawet na TV kami LCD co tak zalewaja kraj, w Biedronka puszczaja po nizszych cenach , a pozniej okazuje sie ze nie spelanija parametrow, gdyz srodek jest wypelniony innymi podzespolami....
Bondi

Post autor: Bondi »

Dziekuje bardzo z te wyczerujace wypowiedzi bo bym sie dal nabrac dzieki bardzo widac ze moge na was polegac :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”