Wydechy MCJ
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
Wydechy MCJ
Orientuje się ktoś gdzie można kupić wydechy tej firmy? Rozglądałem się na allegro ale akurat do mojego rocznika niet (nie chce mi się przerabiać uchwytów), mail do źródła : www.lineamcj.it pozostał bez odzewu, a mocno podobają mi się te rury.
...
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Zeniop, tylko nie załóż za głośnych, bo beą za Tobą ludziska robić większy dystans, tak teraz za mną, a pozatym będziesz musiał jeżdzic szybciej by dziwęk bassu zgubić za sobą 
ps. głośne wydechy - fajna praca, jedynie przejechac sie po mieścia 2-3 razy i podzielić się z przechodniami tym dzwiękiem, ale na dłuższa mete- trase uciązliwe, wiem cos o tym już teraz
ps. głośne wydechy - fajna praca, jedynie przejechac sie po mieścia 2-3 razy i podzielić się z przechodniami tym dzwiękiem, ale na dłuższa mete- trase uciązliwe, wiem cos o tym już teraz
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
w pełni zgadzam się z przedmówcą dlatego właśnie szukam tych wydechów - mają regulowaną ilość przepływu powietrza - przy min. mają być bardziej ciche niż fabryczne przy max. "zabijają konia ze 100 metrów"sebus00 pisze:głośne wydechy - fajna praca, jedynie przejechac sie po mieścia 2-3 razy i podzielić się z przechodniami tym dzwiękiem, ale na dłuższa mete- trase uciązliwe, wiem cos o tym już teraz
...
- SpeedJamal
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTX 1800C
http://moto.allegro.pl/item356039137_su ... nosc_.html
Zadzwoń albo napisz do faceta , bo aukcja zakończona , może jeszcze raz wystawi
Zadzwoń albo napisz do faceta , bo aukcja zakończona , może jeszcze raz wystawi
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
pisałem, o czym zresztą wspomniałem w pierwszym pościeSpeedJamal pisze:http://moto.allegro.pl/item356039137_su ... nosc_.html
Zadzwoń albo napisz do faceta
...