do lublina
do lublina
mam pytanko czy ktos z was wybiera sie w najblizszym czasie do lublina???
jesli tak to drugie pytanko czy moglby mnie ten ktos zabrac ze soba i ewentualnie pomoc w ocenie motocykla???
p.s. chce zamienic swoja yamahe na yamahe xt 600 k tj model 3 TB z roku 92 z przebiegiem okolo 42000 co o tym sadzicie czy warto jesli tak to dlaczego jesli nie to dlaczego pozdrawiam
jesli tak to drugie pytanko czy moglby mnie ten ktos zabrac ze soba i ewentualnie pomoc w ocenie motocykla???
p.s. chce zamienic swoja yamahe na yamahe xt 600 k tj model 3 TB z roku 92 z przebiegiem okolo 42000 co o tym sadzicie czy warto jesli tak to dlaczego jesli nie to dlaczego pozdrawiam
ta opcja pojawila sie w zwiazku z moim ogloszeniem gdzie pisalo ze ewentualnie zamienie na inny motocykl ta yamaha nigdzie nie byla wystawiona sama przyszla domnie poniewaz wlasciciel twierdzi ze chce zamienic na cos szosowego a mi sie ten motocykl podoba a gdzie bede nim jezdzil raczej delikatny teren i okoliczne drogi niezawsze asfaltowe czasem moze dluzsza trasa do 300 km dluzszej na ten sezon nie planujedario pisze:A gdzie chciałbyś jeździć na tym moto, do czego ma Ci służyć i jeśli to nie tajemnica ogłoszenie prywatne, czy komis?
wlasnie nie wiem jak ma sie przebieg do stanu moto i prosilbym o jakies opinie..czy nie za duży przebieg jak na 1 cylinderek ?
Zaba jak nic nieznajde to sie dogadamy
pozdrawiam
-
Marek
" Dla jednocylindrowca o dużej pojemności zużycie kół zębatych najpóźniej po 50000km nie jest niczym niezwykłym. Objawia się to ich wyciem. Stosunkowo żywotny okazuje się cylinder, który wytrzymuje 70000km bez tłoków nadwymiarowych."
http://www.yamaha.xt.pl/modules.php?nam ... cle&sid=17
http://www.yamaha.xt.pl/modules.php?nam ... cle&sid=17
a jeżeli wręcz przeciwnie..... i trafisz na katowany.. ?
Ja bym nie kupił moto które ma ponad 30 kkm - i nie chodzi tutaj że ktoś nie ma pieniędzy .....
Ten moto będzie kosztował Ciebie więcej niż moto które ma 20 kkm.
Pamiętaj że nie tylko silnik ma 40 kkm, ma też zawieszenie, amorki, koła ... wszystko.... wszystkie elementy powolutku będziesz musiał zmienić na nowe.
Zastanów się 5 razy !
ps. byłem właścicielem całkiem niestarej XT400 wersja torowa (to XT600 z mniejszym tłokiem - chodzi o przepisy torowe) , ale w dupala to ona dostała ... wiem coś o kosztach ... po 2 latach sprzedałem.
Pozdrawiam Piotr
Ja bym nie kupił moto które ma ponad 30 kkm - i nie chodzi tutaj że ktoś nie ma pieniędzy .....
Ten moto będzie kosztował Ciebie więcej niż moto które ma 20 kkm.
Pamiętaj że nie tylko silnik ma 40 kkm, ma też zawieszenie, amorki, koła ... wszystko.... wszystkie elementy powolutku będziesz musiał zmienić na nowe.
Zastanów się 5 razy !
ps. byłem właścicielem całkiem niestarej XT400 wersja torowa (to XT600 z mniejszym tłokiem - chodzi o przepisy torowe) , ale w dupala to ona dostała ... wiem coś o kosztach ... po 2 latach sprzedałem.
Pozdrawiam Piotr
w sumie to mnie troche odwiodles od niej tylko sprawa wyglada tak ze ja szukam moto na jeden sezon nie wiecej niz 8000 km bo wiecej przez sezon nie zrobie no ale jak nie wytrzyma 8000 heh mimo wszystko chcialbym jakies enduro a w pieniadzach do 4500 chyba nic z mniejszym przebiegiem nie znajde i dlatego sie wacham