Hobby faceta a reakcja drugiej połowy.

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
ZEN

Hobby faceta a reakcja drugiej połowy.

Post autor: ZEN »

Dzisiaj moja druga połowa stwierdziła że czas na zmiany i zażądała usunięcia z domu skrzynki z narzędziami i organizera z różnymi drobiazgami typu śrubki , nakrętki i wkręty.
Niestety napotkała na stanowczy opór mój i syna, niestety może będzie to nas drogo kosztowało ale postawiliśmy na swoim i zabawki zostały w domu.

Ciekaw jestem czy tylko Ja jestem osamotniony w walce z przeciwnościami losu czy jest nas więcej.
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

Post autor: Bączek »

Mnie napada własny ojciec że wynosze klucze z garażu do domu.
Bąk i jego Bączywóz
ZEN

uff, już mi lepiej, myślałem że jestem sam :wink:
Młoda

Post autor: Młoda »

Ja bym chyba zabiła, gdyby np. mój mąż z domu usiłował zrobić garaż!!! Oj prędko zamieszkałby z narzędziami tam, gdzie ich wspólne miejsce.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Ernestt
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XVS 1300 A

Post autor: Ernestt »

to co jak mam powiedzieć ? :D jak mój "garaz" dla motóra jest połączony z domem ... i wystarczy wymiana oleju żeby był sajgon w domu
LIVE TO RIDE .....RIDE TO LIVE
wilma

Post autor: wilma »

Bardzo lubie majsterkować i dłubałbym na okrągło ale w garażu bo tam jest do tego miejsce a w domu się odpoczywa i ma być porządek to jest dużo wygodniejsze wszystko ma swoje miejsce.
ZEN

Dokładnie mam takie samo zdanie ale nie wyobrażam sobie gdybym musiał za byle drobiazgiem ganiać do piwnicy zwłaszcza że mieszkam na ostatnim czwartym piętrze.
Wszystko co potrzebne mieszczę w jednej skrzynce, reszta zabawek jest w piwnicy.
Ale mam kumpla gdzie u niego w pokoju leżą cztery opony zimowe przykryte kocykiem, tu dzież jakaś skrzynia biegów od małego fiata ,to dopiero jazda
:lol: :lol:
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Re: Hobby faceta a reakcja drugiej połowy.

Post autor: DOK »

ZEN pisze:Niestety napotkała na stanowczy opór mój i syna,
Ja mam 2 córy i żadnego poparcia.

J już dawno powywoziłem wszystkie narzędzia niekiedy nawet bzdetkę w domu naprawić i kicha bo nie ma czym
Soft
Zwykły forumowicz

Post autor: Soft »

Moi drodzy mam nadzieję że Wasze żony poznały was wcześniej niż nabyliście to hobby.... Kurcze nie mam słów.....
Wiem że na środku pokoju gościnnego nie należy stawiać spawarki lub giętarki - bo goście mogą się o nie potykać ... ale z resztą rzeczy to wielkie przegięcie pały..
Przecież życie to nie tylko sprzątanie i sterylność, bez kurzu, ze wszystkim na swoim miejscu. Piep...yć to
Źycie to Wasze 5 minut trzeba się porozumieć i nie sprzątać chałupy 24/h ale też żyć .... mieć hobby, czasami jakiś smar lub farbę w sprayu.... to tylko życie. Wiem że tego miejsce jest w garażu.. ale wasza 2 połowa powina to zrozumieć że jesteście facetami a nie .... tu sobie niecha każdy dopowie (aby mnie nie atakować). Żyjcie, kochajcie, pijcie, jeździjcie na motocyklach, bawcie się, rozumiejcie swoje partnerki - to jest życie.
Za 30 lat młodzi z Was się będą śmiać że jestescie dziadkami. A ten czas szybko minie.

Pozdrawiam i nie dajcie się.
ps. nie myjcie rąk po wyjściu z garażu - przed obiadem. :-)
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

soft zajebiszcza wypowiedz--tak trzymac :!: :!: :!:
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Kilka drobiazgów mam w domu :wink:
W szufladzie patrze i widze: lutownice, miernik, śrubokręty, jakieś klucze
zerkam na półke nad kompem a tam jakiś napinacz (łyżwa) do Junaka, stara świeca. Mam swój kącik i swoje zabawki :wink:
Kiedyś w pokoju na poddaszu składałem wuelke :D
Free Rider
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

a ja przez 2 zimy swój motocykl trzymałam w swoim pokoju, czasami zdarza mi sie znaleść w kosmetyczce jakąś śrubę czy coś w tym stylu, gdy coś robie w garażu to jeść mi się odechciewa, bo szkoda czasu, zresztą po paru godzinach... może samo przyjdze... a skoro micha przyjdzie do garażu to ja nie pójde do domu aby myć ręce.... itd....
ale najważneijsze że nikomu to nie przeszkadza i dobrze mi z tym :)

a waśnie nie podoba mi się temat "hobby faceta a reakcje....." nie tylko mężczyżni ....... dalej niech każdy sam sobie dopowie
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
ZEN

o władcza Agusiu , niestety panowie są w większości i mamy tutaj okazję wygadać co nas boli, proponuję konkurencyjny temat a na pewno nie omieszkam skrobnąć kilka słów

całuję Twój zawsze i tylko Twój wierny czytelnik :wink:
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

Zeniu tylko bez takich.... :P
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Agusia - płeć piękna zawsze była przez nas szanowana i traktowana z odpowiednim równym :twisted: podejściem dlatego w ramach równouprawnienia płci przychylam się do zdania ZENa i uważam iż stosownym jest utworzenie nowego konkurencyjnego tematu dla płci przeciwnej. A niestosownym a nader szowinistycznym podejściem by było potraktowanie tego tematu ogólnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”