Fliso SZOP pisze:Kawasaki to wcielone diabły.Chodzą jak paczka gwozdzi ale sa naprawde fajne kiedys jade sobie moim Suzuki do babci po dofinansowanie na paliwo a tu z lewej widze swiatełko. Czynnosci- 2 biegi w dół redukcja i gonie goscia myslicie,ze było to proste ale nie dochodze go na swiatłach a to stary ZXR750 o pare lat starszy od mojego suzuki. Podziwiam te maszyny.
Kiedyś miałem podobny przypadek ze speedarkiem. Lecę sobie 230zł z TL i nagle widzę dwie lampy i dwie rury z odkurzacza w lusterku, myślę nie da rady no niby ma parę koników więcej ale jest sporo cięższy lecz jak bardzo się pomyliłem po chwili to on już mnie oglądał w lusterku.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
jedyne kawasaki jakim jezdzilem to GPX 750 z 88roku po lekkich tuningach powiem tyle rzeczywiscie chodzi jakby ktos stukal palą w wiadro z gwozdziami ale jezeli chodzi o przyspieszenie i osiagi to diabel nie motór
Widzisz Franek nie kłóć się z panem CBR bo on wie najlepiej. Chłop oczytany jest pełno gazet posiada w internecie czyta ,błędów ortograficznych nie robi. Wie co dobre! Dobre rady daje ludziom niedouczonym takim jak ja. Chłop na 5+
A ja swój motorek kocham! Dzisiaj z nim gadałem i mówi, że ON mnie też KOCHA. A zdradzić go tylko mogę z xjr 1300 sp. Dzięki! Więcej już nie pisze bo i tak mnie skrytykujecie.
SZOP pisze:Widzisz Franek nie kłóć się z panem CBR bo on wie najlepiej. Chłop oczytany jest pełno gazet posiada w internecie czyta ,błędów ortograficznych nie robi. Wie co dobre! Dobre rady daje ludziom niedouczonym takim jak ja. Chłop na 5+
I oprocz tego czytania jedzili motorami kiedy Ty sie za nimi ogladales
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)