koniec sezonu
-
sasza
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Kawasaki ZX-6R Ninja 07'
- Kontakt:
Faktycznie, trochę już chłodno.
Moto wstępnie przygotowane do zimowania tj.przykryte i podłączone pod prostownik.
Ale, kto wie, jak pokażą się jakieś promyki słońca i dodatkowo w miarę przyzwoita temperatura, to moto z garażu i w traskę, chociaż małą.
Jak tu wytrzymać bez moto przez całą zimę, ciągle doskwiera głód jazdy.
Moto wstępnie przygotowane do zimowania tj.przykryte i podłączone pod prostownik.
Ale, kto wie, jak pokażą się jakieś promyki słońca i dodatkowo w miarę przyzwoita temperatura, to moto z garażu i w traskę, chociaż małą.
Jak tu wytrzymać bez moto przez całą zimę, ciągle doskwiera głód jazdy.
nie ma rzeczy niemożliwych - są łatwe, trudne i bardzo trudne
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Przyjaciele moi mi dwa razy powtarzać nie trzeba, kół nie pościągałem a podpiąć akumulator to chwila, więc jeśli pogoda się poprawi a będą chętni i propozycja jakiejś traski to chętnie się przyłącze. Lecz sam już w tym sezonie na pewno nie wyjadę.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
suchy
-
MC
mojego sezonu chyba tez koniec
motorek przed chwila schowalem a to dlatego tylko tak wczesnie ze mi sie skoczyly hamulce i oponki tylnej brak druty na szerokosci 10 cm hehe nastukalem yamaszka tak plus minus 4 tysiace i suzuki wczesniej kolo 3 sasdze ze wystarczajaco jak na pierwszy motocyklowy sezon szkoda ze nie bylo okazji zeby razem ponabijac kilometry ale w nastepnym sezonie mam nadzieje ze sie z wami przejade w traske
teraz trzeba zrobic prawko i zarejestrowac maszyne bo mam dosc nawracania sie przed kontrola i omijania policjantow
pozdro for alll
koniec sezonu ;(((((
koniec sezonu ;(((((
-
suchy