informacje o motocyklach

Działanie forum, jego struktura, problemy, pomysły :) etc.
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

informacje o motocyklach

Post autor: Agusia »

tak się zastanawiam dlaczego przy danych forumowicza nie ma informacji jakim motocyklem jeździ ??? W kończy to forum motocyklowe ... więc motorek jest równie ważny, a nawet ważniejszy jak miejsce zamieszkania...
Marek

Post autor: Marek »

Dobre pytanie... Gdzieś tu miałem w poradniku admina napisane co trzeba zrobić:

Pkt. 44: Klient w krawacie jest mniej awanturujący się....

Nie, sorry...

Pkt. 46: Na tzw. dobre pytania odpowiadamy wymijająco. Potem kasujemy posta, użytkownika i wychodzimy na spacer z psem żeby mieć alibi...

Nie, no przecież nie mam psa... No trudno. Trzeba będzie z tymi motocyklami coś zadziałać.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Hmm kto jak kto, wystarczy w "podpisie" określić swoją maszynę i wszytsko jasne.... 8)
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

waszeci dobrze prawisz :) - sam lece dodać ten szczeg. do opisu :)
Agusia
Zwykły forumowicz
Kontakt:

można i tak :)
Marek

Chcieliście - to macie :) Espacially for you, Agusia. :wink:
Agusia
Zwykły forumowicz
Kontakt:

thank you
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
ariadna111

Post autor: ariadna111 »

A ja mam kilka pytań do Admina, chociaż wiem że pewnie wyrywam się nie w tym temacie co należy ale jednak pozwolę sobie je zadać:
1) czy na tym forum po zalogowaniu się nie pokazuje informacji o ilości nieprzeczytanych/nowych postów,tematów?
2) czy/dlaczego nie przeskakuje (po kliknięciu w temat przy którym świeci się lampeczka, że sa nowe posty) automatycznie do tych nowych postów?
3) jak i czy mogę zmienić sobie styl forum? (próbowałam w profilu ale nie bangla).
Dziękuję za uwagę ;)
Marek

W tej chwili dostępny jest jeden styl, a opcje o których pisałaś (a które - przyznasz sama - nie są niezbędne) będą dostępne, jak wprowadzimy reklamy, liczba użytkowników wzrośnie z 36 do 36 tys., admin zacznie zarabiać szlifujac detale forum, a nie robić to w - z trudem wyrywanych zawodowej pracy - chwilach. :roll:
ariadna111

Post autor: ariadna111 »

Marek pisze:W tej chwili dostępny jest jeden styl, a opcje o których pisałaś (a które - przyznasz sama - nie są niezbędne) będą dostępne, jak wprowadzimy reklamy, liczba użytkowników wzrośnie z 36 do 36 tys., admin zacznie zarabiać szlifujac detale forum, a nie robić to w - z trudem wyrywanych zawodowej pracy - chwilach. :roll:
Aha wobec tego w porządeczku, ja tylko grzecznie zapytałam bo myślałam że są funkcje tylko ja nie ograniam tego. A tak to luzik, wszystko jasne.
Dzięki :)
Marek

A do czego służy liczba nieprzeczytanych postów?

Przy każdym temacie, po prawej (pod datą ostatniego wpisu) jest zółta ikonka. Klikasz i jesteś przenoszona do najnowszego wpisu (nie jest to to samo, co przeniesienie do pierwszego nieprzeczytanego, ale zawsze coś).
Marek

OK, jest liczba nowych (nieprzeczytanych) postów - na głównej stronie u góry po lewej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum techniczne”