Dział Galeria jak ją widzisz

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o motocyklach i motocyklistach, a czego nie boicie się zobaczyć.

czy uwazasz ze dzial galeria powinien pozwalac na komentowanie linkow ?

Czas głosowania minął piątek, 14 września 2007, 20:16

tak
5
42%
nie
5
42%
a co to sa linki ?
2
17%

Liczba głosów: 12

Deletet

Post autor: Deletet »

nie da się :evil:

:mrgreen:

--------------------------------------
a co do fotek to się da, doktorku
1 fota = 50K
100 fot = 5000K
1 000 fot = 50 000K
10 000 fot = 500 000K
20 000 fot = 1G

o to poniżej właśnie ma 47K

Obrazek

ale doktorku uważaj bo administrator tego forum i tak się na to nie zgodzi albo będzie robił szykany. Mogło by takie wywrotowe działanie odebrać mu pełną kontrolę nad rozwojem tego lekko upośledzonego ale ukochanego dziecka. Chociaż ty to masz po sąsiedzku silne plecy więc może Ci sie uda. :twisted:
Marek

Post autor: Marek »

Robercie, w czasie gdy pisałeś tego posta zdążyłem zachęcić Piotra do prób (parę postów wyżej) :)
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Wracając do tematu (Dział galeria jak ją widzisz).
Jestem za tym aby w w dziale Galeria były tylko linki do zdjęć bez tych dziesiątek komentarzy nie koniecznie na temat.

Tak jest prościej i bardziej przejrzyście. :D
Deletet

Wow, szczena mi opadła i tak sobie leży i nie wiem co z nią zrobić :shock:
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

wszytko piękni ładnie ale
1. Nie każdy ma możliwość (umie) zrobić resize
2. 1Gb - oprogramowanie - przecież tu liczymy już w kB
3. Troszke trzeba na MySQL - a quota non stop liczy

Muszę to przemyśleć
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Popieram stanowisko tych, którzy twierdzą że w dziale galeria powinny być tylko linki. Komentować można w innych działach do woli.
Forum jest dla wszystkich otwarte, ale przecież przymusu uczestnictwa nie ma. Jeżeli zasady komuś nie odpowiadają nie może oczekiwać, że natychmiast będziemy je zmieniać-i tak wszystkim "nie dogodzimy" bo gdzie 2 polaków to przynajmniej 3 zdania na dany temat.
Patronem i organizacją finansującą forum jest KBM i to klub decyduje o zasadach.
Ważna uwaga do administratorów i moderatorów - poglądy wymieniajcie w części zamkniętej albo na privie-nieładnie wygląda jak się "objeżdżacie" bardziej lub mniej subtelnie przy wszystkich :!: . Dobrze by było też zmiany konsultować z zarządem KBM.
I ostatnia uwaga-pocieszenie dla wszystkich forumowiczów. Moim zdaniem brak uczestnictwa na forum SQ8BWH jakoś przebolejemy a działanie forum nie zostanie zakłócone :wink: ; przeanalizowałem jego wypowiedzi i stwierdzam, że to jeden z tych "200 procentowych"... nie udzielających się w naszej grupie jak to określają "festyniarzy" w "realu" o podejściu do wielu spraw bardziej pasującym do hermetycznych grup motocyklowych. Może kolego do "Hells Angels" :?:
Deletet

brak uczestnictwa na forum SQ8BWH jakoś przebolejemy a działanie forum nie zostanie zakłócone
:shock: :evil:

Więc zasady stały się jasne:
"Nie jeździsz w kolumnie na festyny - pi..."

Niniejszym dziękuję wszystkim za udział.
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

wally pisze:proponuje sp8 na moda dzialu galeria, co Ty na to ? mowie zupelnie powaznie
Nie jeżdżę z Wami, nie mam najmniejszej chęci nawet być przydupasem KBM i w żaden sposób nie integruję zię z KBM choć znam część ludzi z tego forum i trochę ludzi tu piszących zna mnie.. i mam nadzieję że to się nie zmieni... Wypowiedź Wielkiego Brata komentował nie będę bo tu nie ma co komentoweć.. może mnie tylko umocnić w niektórych przekonanich..
Także jako że to forum jest prowadzone przy KBM muszę odmówić powyższej propozycji, ale dziękuję za propozycję..
wally

Post autor: wally »

a co ma kolego piernik do wiatraka ? Jestes mistrzem offtopikow, ciagle wdajesz sie w bezsensowne dyskusje, obrazasz sie jak balerina i kasujesz galerie- sprobuj pocieciowac w dziale i zobaczymy jak sobie z tym poradzisz.

Powstrzymam sie od dalszych komentazy odnosnie wspolnego jezdzenia, przydupasow itd, dyskusja z Toba to jak kopanie sie z koniem, prosba

do zobaczenia na trasie

* wspolna motocyklowa rodzina i solidarnosc!?, mam juz dosyc bezsensownych dyskusji i udowadniania kto jest festyniarzem a kto motocyklista 200% i pyskowki z gowniazami. Sorry ale przestaje odpisywac na posty niektorych uzytkownikow bo to forum zaczyna przypominac szambo. Zamist integrowac srodowisko motocyklowe przypominacie dzieci w piaskownicy, poobrazajcie sie wszyscy na caly swiat, postawcie motory w garazach . Nie dziwie sie ze w naszym regionie nie ma zlotu z prawdziwego zdarzenia czy innych tego typu imprez - kto mialby to zrobic a raczej z kim ? Najglosniej krzycza i najwiecej zastrzezen zawsze maja ci co g.... robia ( Jakos w Domu Dziecka zadnego z wielkich moturzystow nie widzialem, dzieciaki nie dostaly od was nawet rumunskiej koszulki )

Zamiast bezsensownie klapac dziobem zrob jeden z drugim cos konkretnego i czekaj az cie zjedzie jakis gnojek coto z byle kim nie jezdzi

pozdrawiam

dlamnie EOT
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

:)

Post autor: Zgrywus »

hahah a to dobre :)

Wally uniosłes sie - tzn dałes sprowokowac ale.... :)

... tak naprawde to sie zgadzam z Tobą :)

mod: niech zamknie ten watek bo nam sie chopaki pobrazaja na siebie i bedzie zaś lipa, .... bede sam musiał jeździc po odpustach ;)
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Styl wypowiedzi i rynsztokowe słownictwo osobnika sq8 ... coś tam jak widzicie wszysc potwierdza, że straty nie ma. I to już koniec mojej polemiki z tym osobnikiem. Żałuję tylko, że się w nią wdałem bo czas temu poświęcony był czasem zupełnie straconym.
sq8bwh

Post autor: sq8bwh »

Dokładnie tak jak ja żałuję że się tutaj zarejstrowałem.. choć większa częsć "osobników" tego forum jest OK. Ale wszędobylska durnota nie zna granic...
Jeszcze raz przepraszam urażonych i na tym kończę na tym swój ostatni post..
Czekam na zamknięcie konta przez Marka.
wally

" nie dyskutuj glupkiem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Panowie Panowie spokój.

Nie wiem o co wojujecie może o to że BWH ma lepsze kontakty z Roztocze Raiders - co zazdrośni?. Nie sztuką jest powiedzieć komuś wyp.... sztuka jest przeciągnąć go na naszą stronę coby był zadowolony. A wy tak huzia na człowieka.
A co do jazdy po festynach to wypowiem swoja teorie:

1. Nie każdy ma tyle czasu (praca, dom, dzieciarnia i 1000 innych powodów)
2. Nie każdy ma tyle kasy
3. Nie każdy ma motor zdolny jest do 1 - 5 tyś kilometrowej przejażdżki (wyobrażacie sobie zapka na trasie do Grecji)
dlatego chcąc w ogóle wyruszyć gdziekolwiek jeżdżę po festynach, bo gdzie po rondzie w Tomaszowie jak ci z plastików ???. a
Nie dziękuję

A dodając jeszcze więcej - są niektóre osoby na forum co używają bardziej wyrafinowanych tekstów - i na nie się nie wkurw.... mimo że jest spora grupka osób którym sie to nie podoba.

Może będzie mi to wzięte za złe (bo jak to strucel napisał - blisko źródła jestem) ale co do wypadów spontanicznych - wiele było - ja się załapałem prawie zawsze (podwórko startowe) ale miło by zobaczyć innych znajomych np: Zundap600 czy inni którzy mają neta np przez GPRS i nie mogą 24 h siedzieć na forum. Brak zorganizowania poprostu panuje w KBM i co więcej powiedzieć - kilka osób nawija km na koło nie myśląc o innych (bo w sumie po co?? niech sami o sobie pomyślą) aa i dostęp do KBM -nowych członków - hmm sprawa nader trudna bo i wymagania niebyle jakie. Teraz sprawa z BWH - znam człowieka osobiście i nie sądzę żeby należało mu się to co właśnie dostał a że wyrażał swoje zdanie no cóż. (ukatupić go ????? hm cenzura - jak tak to dla wszystkich)
wally

tak jestem zadrosny, zaraz skasuje swoje konto rozplacze sie, obraze na wszystkich i pojade do Rumuni.

Przypominam ze dyskusja dotyczy mozliwosci komentowania watkow w galerii a nie RR do ktorego mam wiele sympatii.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie”