Wypad do Lancuta
- cykuś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: V MAX EGLI
Wypad do Lancuta
Sluchy mnie doszły o wypadzie do Lancuta prosze o potwierdzenie i jakies dokładniejsze dane 
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Cykuś, Ty to masz słuch
Rzeczywiście trzeba godnie pożegnać wakacje A.D.2007.
A skoro Air Show 2007 w Radomiu nie wchodzi w grę, wspólnie ze Zgrywusem proponujemy Wam trasę w okolice Łańcuta. Szczegóły ustalimy jutro /niedziela 02.09.2007/ na miejscu zbiórki przed domem Zgrywusa o godzinie 10.00. W związku z powyższym grupa zamojska wyjeżdża z parkingu pod parkiem miejskim w Zamościu o godz. 9.30.
Mam nadzieję, że tym razem nie będę sam.
Rzeczywiście trzeba godnie pożegnać wakacje A.D.2007.
A skoro Air Show 2007 w Radomiu nie wchodzi w grę, wspólnie ze Zgrywusem proponujemy Wam trasę w okolice Łańcuta. Szczegóły ustalimy jutro /niedziela 02.09.2007/ na miejscu zbiórki przed domem Zgrywusa o godzinie 10.00. W związku z powyższym grupa zamojska wyjeżdża z parkingu pod parkiem miejskim w Zamościu o godz. 9.30.
Mam nadzieję, że tym razem nie będę sam.
- ZUNDAPP600
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Virago
- Kontakt:
Widzę że terminy i plany przejazdów są zarezerwowane dla jakieś wąskiej grupy osób . No nic to . Myślałem że idea wspólnego podróżowania polega na zebrani jak największej ilości uczestników , których łączy ta sama pasja. Jeżeli jednak informacja pojawia się w sobotę wieczorem i to w formie zapytania a nie informacji to chyba tak ma być.
http://www.zundapp.net.pl
http://www.zundapp.net.pl
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Idea naszych wyjazdów jest taka by zawsze pojechać jak największą liczbą osób. Jak zauważyłeś staramy się zawsze z kilku dniowym wyprzedzeniem o takich wyjazdach na naszym forum informować no chyba, że są to spontany tak jak ten wczorajszy. Choć ostatnio wytyczamy trasę i przeważnie przed wyjazdem można zauważyć tylko wpisy pod tytułem ,, Pojechał bym ale ... " Ja także przeczytałem o tym wyjeździe o 8mej rano. U nas nie ma zamkniętej grupy czy także podziałów na 100-200 procentowych motocyklistów. Jadąc razem nie dzielimy się także na tych z K.B.M i tych z K.F.M łączy nas wspólna pasja jak i chęć nawijania wspólnie kilometrów. Zawsze zapraszamy wszystkich chętnych na wspólne wyprawy a także do proponowania jak i wytyczania nowych nie przetartych tras.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
wally
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Fajny nieplanowany wypad
, pogoda dopisała, towarzystwo też
szkoda tylko że te nasze nawierzchnie na drogach są tragiczne w nie ktorych miejscach, ale większość trasy fajna....
Ilość km na budziku u mnie prawie 300km, bez 5
Tak jak moi przedmowcy, wyjazd byl zaplanowany w ostatnim czasie, po odwołaniu zawodów w Radomiu na które wybierali się niektórzy puszkami i moto.
Ilość km na budziku u mnie prawie 300km, bez 5
Tak jak moi przedmowcy, wyjazd byl zaplanowany w ostatnim czasie, po odwołaniu zawodów w Radomiu na które wybierali się niektórzy puszkami i moto.
-
wally