czy chcielibyscie posiadac blachy z logo forum ?
-
wally
czy chcielibyscie posiadac blachy z logo forum ?
badanie rynku
jezeli sa chetni - wpisujcie
Ostatnio zmieniony piątek, 31 sierpnia 2007, 22:20 przez wally, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marek
Trochę podchwytliwe, trochę nie, bo temat był poruszany przy okazji koszulek KFM. Proponowałem wtedy różne nadruki, ale odzew był słaby. Pamiętam też, że kilka osób zadeklarowało, że same popracują nad logo dla forum, ale temat "zszedł". Pytanie więc: co miałoby być na tej blasze? Może być wiele róznych wzorów nadruków na koszulki, transparenty, blachy itd., wszystkie powinny zawierać pełną nazwę forum i/lub adres i krój czcionki z winiety. No i oczywiście swoja formą zachęcać do wizyty na forum 
Ja chciałbym mieć taka blachę
Pomysł super.
Ja chciałbym mieć taka blachę
Ostatnio zmieniony piątek, 31 sierpnia 2007, 16:03 przez Marek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
wally
narazie temat traktuje kontrolnie czy jest wogole zainteresowanie, jezeli temat "chwyci" zamiescimy projekty z propozycja logo, cene i konkrety. Narazie oczekuje odpowiedzi "tak" lub "nie" na pytanie "czy chcialbyc cos takiego miec". Cena takiego gadzetu w bardzo ladnym wykonaniu dochodzilaby niestety nawet do 50 zł
Dodam na marginesie ze mozna wykonac piekne klamry (do np pasa) z logo "bialego kruka" w cenie okolo 100 zl
Dodam na marginesie ze mozna wykonac piekne klamry (do np pasa) z logo "bialego kruka" w cenie okolo 100 zl
-
Marek
-
Marek