Pozdrawiam KRETYNA!!!
-
wally
Na forum poslugujac sie jedynie grafika i slowem pisanym ciezko czasem dokladnie oddac to co sie chce przekazac oraz sposob w jaki chcesz to zrobic. Wojtek postanowil "przyprawic" troche nasze forumowe pogaduchy, w sposob zrozumialy wlasciwie jedynie dla milosnikow filmow w stylu "dzien swira". Nikogo nie obraza ( nie wliczajac mnie i innych uzytkowiniow starych japoncow
) i ma juz swoj maly fanklub 
-
Marek
-
brzuchaty
-
wujek_samo_zlo
KUŹWA MYŚLAŁEM ŻE TO DO MNIE MAREK PISZESZ ALE COŚ MI SIE POGRZAŁO WE ŁBIE...............TO O JAKIEGOŚ wojtka CHODZIŁA A NIE wujek_samo_zlo.....ALE KURDE TAKIEGO UŻYTOWNKIA NIE MA NA FORUM...........KURDE........................................................................................................................................... CO WY PANOWIE JARACIE PISZĄC TE POSTY........ BŁA HA HA HA HA HA...
.............................. IDĄĆ TYM TROPEM BĘDE DALEJ PISAŁ WERSALKAMI..............BŁAHA HA HA HA ....................YHY YHY YHY............wujek_samo_zlo............BŁA HA HA HA HA
.............................. IDĄĆ TYM TROPEM BĘDE DALEJ PISAŁ WERSALKAMI..............BŁAHA HA HA HA ....................YHY YHY YHY............wujek_samo_zlo............BŁA HA HA HA HA