Niemotocyklowe: gdzie naprawić lodówkę w TL

Gdzie kupić, naprawić, serwisować, sprzedać?
Marek

Niemotocyklowe: gdzie naprawić lodówkę w TL

Post autor: Marek »

Sprzęt rodziców rozmraża się w niekontrolowany sposób, mruga wszystkimi światełkami i moczy się. Gdyby pod oknem kuchni stał mój Intruz to pomyślałbym, że to takie zwyczaje godowe, ale moto stoi teraz w wawie i też czeka na ingerencję, więc pewnie jednak awaria.

Gdybym miał czas to zabrałbym się za naprawę sam, ale ostatnio wpadam do miasta na parę godzin i muszę naprawę zlecić komuś z Tomaszowa. Jeżeli znacie dobrych speców od lodówek/zamrażarek, to będę wdzięczny za namiar.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Ja tam zawsze wożę takie sprzęty do P. Stanisława Wójcika - krótkofalowiec hihi BWH powinien go znać. Obok starego pewexu nie pamiętam jak się ulica nazywa 603558222 jego nr telefonu - zadzwoń umów sie przyjeżdża do domu. Alternatywnie jest też warsztat obok postoju taksówek na przeciwko piekarni jak jemy tam kowalskiego czy jak - bodajże w domu usługowym.
Siwy

Post autor: Siwy »

Dziwne hm Doktorku że nie wiesz :( Seby ojciec naprawia sprzet agd.Seba członek BRACTWA KRESOWEGO.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

A tego wesz kurna nie wiedziałem - ale już wiem - dzięki siwy. Ale mamy obstawione - wszystko co czeba i nie czeba grunt to się czymać razem nie Panowie/Panie??????
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

Dokładnie tak a na imię dane mu jest Jacek i w razie potrzeby jego numer to: 600 282 590 Jako fachowiec to lepszego nie znam
Marek

Post autor: Marek »

Wow! Wielkie dzięki! Truskawki na zime uratowane. Przekażę namiary do punktu dowodzenia w TLu.

Święta racja, doktorku, święta racja... :)
Siwy

Post autor: Siwy »

Ja jestem lepszy :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Wow jak to się stalo ze ten temat mi umknal, jak najbardziej moj starszy, naprawi, doradzi , pomoze :) Jak ktos jest w pilnej potrzebie dzownic, pisac :
Tel. kom podał Piter - > 600 282 590
stacjonarny - 664 43 12

POLECAM :)
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

:)
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy, salony, komisy, serwisy, usługi”