Choppery z połowy lat 90

Nasze maszyny. Tyle z nich radości i tyle problemów...
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

wilma pisze:Zloty weterański są podobne do tych z przed lat na ktore najchętniej jeżdze.
co prawda Żółty ma rok produkcji 1963......ale na weterańską imprezę nie mam wstępu.........pocięta emowska rama=pociętej gębie YHY YHY YHY
chcę kupić jakąś kaśkę do remontu i nią sobie polatać, i poczuc to co czuli nasi ojcowie................

dwie maszyny jeszcze z lat 90
Mój pierwszy solowy projekt WSK do startów na 1/4mili, sprzęt zajebisty do treningu mięśni...........troche jeździła, troche nie jeździła........kupiona za 90000zł, sprzedana za 150000zł., skończyła marnie jako wózek towarowy
Obrazek

Projekt Biała DAMA, puźniej Żółte Zło, pierwsze metry na porzyczonych kołach, na tym zdjęci widać czym zajmowałem się na lekcjach polskiego u sorki Michalcowej z mechankia zamojskiego hihihi,
Obrazek
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Lat 90 mineły bezpowrotnie...
Najeżdziliśmy się z Wilmą po zlotach i nie tylko, były to wspaniałe chwile :D Czsy się zmieniły, myśmy się zmienili...
Wehikuł czsu to byłby cud... Ale nie ma co narzekać przed nami jeszcze kawał życia.

Wilma i jego żółte samo zło :wink: no i moje wiśniowe (1993)

Obrazek Obrazek

Żółty zmienił kolor na brązowy a wiśniwy na czarny M72 (1996)
Obrazek
Free Rider
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

kurde panowie jak patrze na te zdjecia i czytam wasze posty to mi sie lza w oku kreci i strasznie wam zazdroszcze ze przezywaliscie cos takiego te czasy te przygody ja niestety nie mialem okazji przezyc 1/10 tego co wy bo jestem jeszcze mlody szczyl i jak wy zaginaliscie czasoprzestrzen na swych junaczkach to ja jeszcze na chleb mowilem jep tak wiec zazdroszcze wam bardzo tego
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

ZAJEBIŚCIE...............ŻÓŁTE ZMUTOWAŁO I POWÓCIŁO......... YHY YHY YHY
ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle”