Książka Mariusza Sawy, której patronem jest m.in. Kresowe Bractwo Motocyklowe, p/t: "Serce Motocyklisty" od 1 grudnia 2014 r. jest dostępna w wersji do czytania i do słuchania w sklepie Wydawnictwa Buk Rower:
http://sklep.bukrower.pl/serce-motocykl ... 3,162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako ciekawostkę i na zachętę informuję, że jeden z tekstów poświęcony jest właśnie naszemu klubowi.
Książka "Serce Motocyklisty"
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
- Savi
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2
Re: Książka "Serce Motocyklisty"
Dziękuję za tak wspaniałe słowa. Przytoczone w nich opowieści, choćby te dotyczące WFM-ki jeżdżącej do tyłu, są kapitalne i warte spisania. Cieszę się niezmiernie, że moje teksty się spodobały i wyzwoliły wspomnienia.
Bardzo dziękuję za tak piękną rekomendację dla mojej książki.
Przy okazji dodam, że jeśli ebook i audiobook sprzedadzą się dobrze, to jest szansa na wersję drukowaną. Tak wstępnie zapewnił mnie dystrybutor, potencjalny wydawca.
Bardzo dziękuję za tak piękną rekomendację dla mojej książki.
Przy okazji dodam, że jeśli ebook i audiobook sprzedadzą się dobrze, to jest szansa na wersję drukowaną. Tak wstępnie zapewnił mnie dystrybutor, potencjalny wydawca.
- Savi
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2
Re: Książka "Serce Motocyklisty"
Gdyby ktoś chciał otrzymać książkę w formie tradycyjnej, drukowanej, proszę o kontakt. Koszt to jedynie 10 zł plus wysyłka.