MOTOCYKLISCI I MOTOCYKLISTKI pomocy

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
zitoslaw

MOTOCYKLISCI I MOTOCYKLISTKI pomocy

Post autor: zitoslaw »

Witam wszystkich mam sprawę dość nie typowa ale sam już nie mam pomysłów dlatego zwracam się do was a wiec chodzi o to ze na 18stke dla dziewczyny chce dać gaśnice w własną etykietą i brakuje mi pomysłów co wpisać w miejscu "ZASTOSOWANIE" jednym z przykładów jest ___ gaszenie gorącej atmosfery rodzinnej__ i jeszcze kilka innych. a co wy myślicie co jeszcze można ugasić takową gaśnicą POZDRAWIAM WSZYSTKICH :D
dokus

Post autor: dokus »

Tylko uważaj bo w przypływie nadmiaru % na urodzinach ktoś moze takowąż odpalić i jeżeli jest to gaśnica proszkowa to jeszcze pół bidy będzie biało lecz jeżeli to halonówka - to jest dość mocno szkodliwa dla zdrowia. Cobyś nikogo nie potruł.

Ale pomysł śmieszny i przedni zarazem.
zitoslaw

gaśnica proszkowa tylko ma tak zrobiona zawleczkę ze nawet jak by się paliło to się jej nie użyje :D bo bezpieczeństwo przede wszystkim :D
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

powiem tak - gaśnica napewno nie ugasi pragnienia i palenia po kebababie z sosem ostrym :)
Awatar użytkownika
cienki007
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Post autor: cienki007 »

"Ugasi wszystkie Twoje pragnienia" Co Ty na to? :lol:
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
zitoslaw

heheh dobre to bedzie jako nagłówek dzieki i czekam na wiecej zastosowan heheh bo na gaszenie tesciowej to jeszcze za wczesnie :D
zitoslaw

tylko moze nie wszystkie pragnienia bo stane sie nie potrzebny hehehehe
zitoslaw

zamykam temat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”