Uwaga grupa Tomaszowska i okolice (2008r.)
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Uwaga grupa Tomaszowska i okolice (2008r.)
Z niesprawdzonych ale jak zawsze dobrze poinformowanych źródeł mam informacje (najprawdopodobniej związaną z wczorajszym wypadkiem Tośka) iż drogówka dostała prikaz odgórny - zatrzymywać, karać, zabierać dowody motocyklistom za byle gówno (wykroczenie, stan techniczny itp) Także uważajcie Panowie na siebie.
- ksenon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
- Kontakt:
piotrek może nie podawaj takich informacji , bo mi się k... krew gotuje jak to czytam, jakiś parszywiec spowodował wypadek w którym uczestniczył motocykl, i wnioski odrazu takie że wina kierowcy motocykla,
a jak by bezmógowiec wyprzedzał tira a nie tośka to skończył by jako karma dla psów., i co później ........... wszyscy kierowcy tirów mnieli by przesrane,
zastanawiam się jak ten osobnik przetrwał tak długo w współczesnym świećie bez mózgu, hhhmmmmm ........................może rodzice za niego myśleli, albo ch... wie co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mniałem się nie wypowiadać , ale już k... nie wytrzymałem!!!!!!!!!!
a najgorsze jest w tym to że tosiek zostanie winnym całej tej sytuacji (mam na myśli wypadek)
a jak by bezmógowiec wyprzedzał tira a nie tośka to skończył by jako karma dla psów., i co później ........... wszyscy kierowcy tirów mnieli by przesrane,
zastanawiam się jak ten osobnik przetrwał tak długo w współczesnym świećie bez mózgu, hhhmmmmm ........................może rodzice za niego myśleli, albo ch... wie co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mniałem się nie wypowiadać , ale już k... nie wytrzymałem!!!!!!!!!!
a najgorsze jest w tym to że tosiek zostanie winnym całej tej sytuacji (mam na myśli wypadek)
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Ksenon nie ja jestem winny całej sytuacji i rozumiem co czujesz (czuję to samo) ale zrozum jedno, info dostałem i jak chcesz możesz go olać ale to raczej prawdziwa informacja - nie wiem czy to przez ten wypadek policjanci sie obudzili czy nie, ale generalnie tak jest. I czy sie w tobie krew burzy czy nie, czy to wina wypadku czy nie, taka sytuacja miała miejsce i cza uważać - szczególnie na stan techniczny motora. A co do winy Tośka to wiem w 250% że to nie jego wina (ale stereotyp zawsze pozostanie i będzie gadane że to wina motórzysty - nawet się nikt nie zapyta jak to było naprawdę tylko kreskę winnego przywali motocykliście - sam powiedz czy nie mam racji??)
Ps próbowałem zrobić delikatny wywiad w MO tomaszów ale tam nikt nic z gęby pary nie wypuści nawet znajomki.
Ps próbowałem zrobić delikatny wywiad w MO tomaszów ale tam nikt nic z gęby pary nie wypuści nawet znajomki.
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
a ja sobie odpuszczę jazdę bo sprzęt mam jeszcze nie na naszych blachach.
Jak już wcześniej gdzieś napisałem to domyślałem się że pały i w środę Tygodnik zamojski zrobi z poszkodowanego sprawcę.
Ale tak to jest już w naszym kraju.Czas do tego przywyknąć choć włos się jeży na głowie.Co my możemy.
A no możemy.
Co ?
Nic.
Bo to kraj "nieprawa" i "niesprawiedliwości".
Jak już wcześniej gdzieś napisałem to domyślałem się że pały i w środę Tygodnik zamojski zrobi z poszkodowanego sprawcę.
Ale tak to jest już w naszym kraju.Czas do tego przywyknąć choć włos się jeży na głowie.Co my możemy.
A no możemy.
Co ?
Nic.
Bo to kraj "nieprawa" i "niesprawiedliwości".