Stawki OC (2008r.)
-
- Zwykły forumowicz
Stawki OC (2008r.)
Dzisiaj ubezpieczałem jamaszkę, ciekaw jestem jakie stawki są w innych firmach ubezpieczeniowych? Gdzie jest najtaniaej?
W Warcie przy max zniżkach zapłaciłem 51 zł za OC i 29 zł za NW (rejestracja LTM).
Piter coś więcej w tym temacie pewnie powie
W Warcie przy max zniżkach zapłaciłem 51 zł za OC i 29 zł za NW (rejestracja LTM).
Piter coś więcej w tym temacie pewnie powie
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha TDM 850
- Kontakt:
z początkiem kwietnia została wprowadzona nowa taryfa składek a co za tym idzie ceny poszły w górę o 5% i tak motocykle przy pełnych zniżkach u mnie (bez znaczenia marki czy pojemności) wahają się w granicach 80zł (według mnie jest to trochę za drogo, niestety nie mam na to wpływu ) Także nie będę miał żalu ani pretensji jeśli nie ubezpieczycie u mnie swoich rumaków.
Natomiast jeśli chcielibyście ubezpieczyć samochód to ceny u mnie są jedne z najniższych na rynku (porównywalne są tylko w HDI) a o PZU nawet nie będę wspominał bo tam nawet przed podwyżką było znacznie drożej.
Przy czym muszę zwrócić uwagę na fakt, że jeśli jeździcie samochodami typu: Audi Mercedes czy Mitsubishi to one są nieco droższe od samochodów takich jak Skoda, Fiat, Daewoo czy Star.
Natomiast jeśli chcielibyście ubezpieczyć samochód to ceny u mnie są jedne z najniższych na rynku (porównywalne są tylko w HDI) a o PZU nawet nie będę wspominał bo tam nawet przed podwyżką było znacznie drożej.
Przy czym muszę zwrócić uwagę na fakt, że jeśli jeździcie samochodami typu: Audi Mercedes czy Mitsubishi to one są nieco droższe od samochodów takich jak Skoda, Fiat, Daewoo czy Star.