Uwaga uwaga -od wczoraj Krynice i Jeziernia pełne (2008r.)
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Uwaga uwaga -od wczoraj Krynice i Jeziernia pełne (2008r.)
Z niesprawdzonych jeszcze informacji - polecam uwadze skrzynki z foto radarami w Krynicach i Jezierni - od wczoraj ponoć siedzą w nich na stałe wideoradary (Tomaszowska Policja dostała 2 szt). Ponadto w Bełżcu w kierunku Narola obok szkoły ponoć (z informacji) stoi prawie nonstop tzw trójnóg czyli fotoradar przenośny (pewnie też dostali). Plus sreberko to teraz już nie ma jazdy.
- Stirlitz
- Zwykły forumowicz
a nie ma przypadkiem dwóch sreberek, bo jak ostatnio jechałem to widziałem dwa sreberka na trasie w odległości około 50 km od siebie, oba stały na poboczu z wyhaltowanymi rajdowcami dookoła, a żadne mnie nie wyprzedzało...
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
-
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Heheh - grunt to dobrzy politycy
Jechałem dzisiaj do roboty zwolniłem przed Wideoradarem w Jezierni a tu sie gościu na CB odzywa
"przecież on nieczynny - prądu brak
Jesteś pewien ??? moje pytanie
Tak Burmistrz z Wojewodą nie mogą się dogadać kto ma płacić za prąd więc na teraz go niema - Policja chciała by kosić za mandaty a za prąd to już nie ma komu zapłacić."
Kurcze to już sam nie wiem co myśleć fakt zaglądam non stop do wizjera zawsze jak jest wkład to widać obiektyw, a tu od dłuższego czasu nic nie widać i motórem się zatrzymywałem żeby coś zobaczyć i nic nie widziałem (może jakaś inna konstrukcja). I teraz to już nie wiem to jest ten radar w środku czy nie. ????
Jechałem dzisiaj do roboty zwolniłem przed Wideoradarem w Jezierni a tu sie gościu na CB odzywa
"przecież on nieczynny - prądu brak
Jesteś pewien ??? moje pytanie
Tak Burmistrz z Wojewodą nie mogą się dogadać kto ma płacić za prąd więc na teraz go niema - Policja chciała by kosić za mandaty a za prąd to już nie ma komu zapłacić."
Kurcze to już sam nie wiem co myśleć fakt zaglądam non stop do wizjera zawsze jak jest wkład to widać obiektyw, a tu od dłuższego czasu nic nie widać i motórem się zatrzymywałem żeby coś zobaczyć i nic nie widziałem (może jakaś inna konstrukcja). I teraz to już nie wiem to jest ten radar w środku czy nie. ????