Sezon 2010 czas zacząć

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Super !! Prawdziwi z was twardziele, u mnie jeszcze w ogródku śniegu po kolana :) Co do moto akumulator leży gdyż wstyd się przyznać ale nie wyciągnąłem go na zimę, olej nie nadaję się do jazdy. Ale też mnie kręci nie mogę się już doczekać. Dziś kupiłem olej i filtr, jutro pożyczę prostownik i zobaczę czy da się uratować akumulator. Już tylko dotknąć i będziemy latać :)
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

To i ja się pochwalę, dzisiaj odpalilem po zimowej przerwie, ponad 30 km. ,ale frajda :P sniegu jeszcze sporo i mokro na drogach, oj będzie mycia i czyszczenia.
Ludziska się gapili jakby w życiu moto nie widzieli. :D
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Coto pisze:To i ja się pochwalę, dzisiaj odpalilem po zimowej przerwie, ponad 30 km. ,ale frajda :P sniegu jeszcze sporo i mokro na drogach, oj będzie mycia i czyszczenia.
Ludziska się gapili jakby w życiu moto nie widzieli. :D
Właśnie z tego powodu nie wyjeżdżam. Na poboczu u mnie sporo śniegu. Strumienie płyna przez drogę... To nie jest tylko woda, to solanka raczej :-(
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Awatar użytkownika
KAMILOO
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDR 125, Romet 777, CZ 175/477
Kontakt:

Post autor: KAMILOO »

No i ja skromne 30km dzisiaj zrobiłem ;) Co za przyjemne uczucie po takiej przerwie :D
[img]http://img123.imageshack.us/img123/8579/11222ss8.gif[/img]
[url=http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/TDR_125/72844][img]http://img132.imageshack.us/img132/4029/dra.png[/img][/url]

Ujeżdżanie nowego rumaka ;)
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Ależ Wam się spieszy z tą jazdą,he he.
A jak w kwietniu przyjdzie do spotu albo w dalszy wyjazd to już się Wam nie zechce. :wink:
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Post autor: Bohun »

Wiatr w Polu pisze: Właśnie z tego powodu nie wyjeżdżam. Na poboczu u mnie sporo śniegu. Strumienie płyna przez drogę... To nie jest tylko woda, to solanka raczej :-(
Wiem coś o tym, jak w tamtym roku śmigałem po tej chlapie to na wiosnę rdza się wzięła konkretna za wydechy, a w Wiatra krążowniku to aż boli jak by tak się coś rzuciło :shock:
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Albo 40 st gorączki
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

ja też już sezon rozpoczęłam, w sobotę przejechałam się po osiedlu, a wczoraj po mieście, ale bez porządnych motórowych spodni daleko jeszcze nie ujedzie. :)
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

ehh wiedziałem ze nie wytrzymacie :) zreszta pewnie też bym wyjechał jak bym miał maszynę u siebie... z 2 strony jak patrze na obowiązki zajmowania się nad małym, cienko widze ten sezon, oj przydała by nam się tutaj jakaś babcia, popilnowała by czasem brzdąca ....
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

A u mnie babcia - jest :lol:
Awatar użytkownika
sly82
Zwykły forumowicz
Motocykl: HayaBusa

Post autor: sly82 »

Ja swojego uruchomiłem bez problemu aby dotknąć i :D micha się cieszy lecz nie wyjeżdżałem bo jeszcze troszkę śniegu u mnie i solanka ale firmowe Mz przegoniłem odpalałem z kabla od mojego auta ale się udało i do Sabixu przejechałem i zostawiłem do serwisu.
tel.728525977
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

ja na ten sezon mam nową koncepcje , mniej jazdy , najlepiej wcale , więcej imprez motorowych,

jedna mam za sobą którą pamiętam i jedną którą pamiętam częściowo, czyli dwie :D

zdrowia
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Oglądam prognozę długo terminową i jeśli się sprawdzi to ciężko będzie w normalnych warunkach pojeździć w marcu.

http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

No i ja już śmigam trzeci dzień. Juz sie tak nie leje na drogę. Normalnie boskie uczucie... Tylko zakręty mnie trochę przyhamowują, bo ciągle pamięatm, że sporo piachu jest po zimie i opony mam całkiem łyse. Ale spoko - juz mam kapcie zamówione, lada dzień będą na felgach. Jak długo na to czekałem, żeby sobie wreszcie pojeździć :-)
Obiecuję sobie - jak Ksenon - mniej jeździc w tym sezonie, albo przynajmniej delikatniej, bo wymiana opon na poczatku każdego sezonu to dla mnie jednak spory wydatek :-(
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Wiatr w Polu pisze: Obiecuję sobie - jak Ksenon - mniej jeździc w tym sezonie, :-(
Mniej jeździć - NIE, mniej ............. i więcej pamiętać. :D
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”