Witam
mam mały problem może ktoś rozpozna tą ramę hmmm i dodają ze przy ramie był cylinder SM 98
Jeszcze powinienem mieć niedługo kawałek przodu i kierownice z roczkami zewnętrznymi !!!!
O to foto
Pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
witam!
wcale małe to nie jest, toż to przecież tylko główka ramy + część podzbiornikowa. Widać leżało w jakimś betonie lub czymś podobnym, a może służyło przez lata jako ramie wyciągarki budowlanej.
Ale od czego? nie mam pojęcia.
Od jednego NSU, lepsze jest tylko... dwa, a nawet trzy...
Witam
Raczej ta rama i nie tylko bo i tamte część co mam chapnąć służyły jako drut zbrojeniowy hmmm ponoć jest tam jeszcze kupę część do niego zobaczymy i jak coś to podeśle!!!!
A co do malizny ZABA to raczej nie było takie małe chyba naprawdę jest bardzo ciężkie hmmm Przepatrzyłem troszkę tych stron i tak myślałem ze to podlatuje coś pod Wanderera no i nici hmmm Może ten przód wyjaśni troszkę !!!!
Pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
Witam to znaczy szacunek dla pomagających rozwikłaniu w niektórych problemach łamigłówki !!!! heheheh
no tak Litera W i jakiś ludzik nie mi się tak wydaje
panowie co do tej ramy to zauważyłem takie samo bicie przy dźwigni hamulca DKW
i to na dodatek na tym rajdzie a DKW było to takie hmmm
rozwiązałem zagadkę częściowo bo na pewno będzie to Niemiecki moto, ale jakiej marki oto pytanie
Widziałem tą dykte, ale na logo nie zwróciłem uwagi.
Pewnie jest to logo jednego z kooperantów. który dostarczał części dla koncernu Auto Union, do któergo należało DKW i Wanderer od 1932 r.
Może jakieś stare logo Wanderera?
Skrzydlaty stał się ostatnio posiadaczem DKW-ki - może coś więcej wie?